Tosiek & Morus, czyli dwa diabły pod jednym dachem
- tymabri
- Hodowca
- Hodowla: Tymabri*PL
- Kontakt:
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
- BRI van Doro
- Hodowca
- Hodowla: Cats van Doro*PL
- Kontakt:
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
-
Bardzo, bardzo dziękujemy za tyle ciepłych słów!
A przydadzą nam się dzisiaj bo Tosiek siedzi pod stołem naburmuszony z powodu przymusowej kąpieli, a ja chlipię pod nosem z powodu odniesionych podczas owej kąpieli ran.
Mam nadzieję, że faktycznie będę kiedyś wspominać ten okres z rozrzewnieniem, bo tymczasem zaczynam knuć jak dorzucić do karmy jakieś proszki na uspokojenie.
Dorzucę też kilka mężowi do śniadania bo na widok tego, co się stało z naszą firanką puścił taką wiązankę jak wtedy kiedy jego ukochana drużyna przegrywa w piłkę nożną.
W każdym razie dla wszystkich spragnionych energii przesyłamy jej ile wlezie!
A przydadzą nam się dzisiaj bo Tosiek siedzi pod stołem naburmuszony z powodu przymusowej kąpieli, a ja chlipię pod nosem z powodu odniesionych podczas owej kąpieli ran.
Mam nadzieję, że faktycznie będę kiedyś wspominać ten okres z rozrzewnieniem, bo tymczasem zaczynam knuć jak dorzucić do karmy jakieś proszki na uspokojenie.
Dorzucę też kilka mężowi do śniadania bo na widok tego, co się stało z naszą firanką puścił taką wiązankę jak wtedy kiedy jego ukochana drużyna przegrywa w piłkę nożną.
W każdym razie dla wszystkich spragnionych energii przesyłamy jej ile wlezie!
- jasminka
- Agilisowy Rezydent
Jestem pewna że za jakiś czas z rozrzewnieniem będziesz wspominać jego kocięce galopady i psoty u mnie już same staruchy i tylko raz na dzień robią galopadę przez mieszkanie,mój mąż nie przepada za kotami ale wydaje mi się że to wersja oficjalna bo nie raz go widzę z wędką lub laserkiem a szczególnie lubi naszego dachowca :-)
- Małgorzata
-