Stefan i Kita :)

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
maga
Hodowca
Hodowla: KRABRIKA*Pl
Kontakt:

Post autor: maga »

Koty nie robią nic złośliwie. Sikanie poza kuwetą oznacza jakis problem zdrowotny bądź behawioralny. Trzeba poszukać przyczyny i rozwiązać problem wtedy wszystko stanie się jasne.
adabellqa

Post autor: adabellqa »

a tu wklejam nowe foteczki kociaków

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
adabellqa

maga pisze:Koty nie robią nic złośliwie. Sikanie poza kuwetą oznacza jakis problem zdrowotny bądź behawioralny. Trzeba poszukać przyczyny i rozwiązać problem wtedy wszystko stanie się jasne.
no może tak poprostu tak to wygląda jakby robiła na złość :(

jak mam się domyśleć o co jej chodzi. jest kochana, pieszczona przytulana dostaje swoje ulubione smakołyki kuwetki maja dwie razem ze Stefanem, czyste. no poprostu nic minie przychodzi do głowy. Feliway w kontakcie od wczoraj...

próbowałam położyć miseczki z jedzeniem w miejscu gdzie sika, nie pomogło nawet zrobiła tam kupę!! ;/ :-x
Awatar użytkownika
Gosia i Ira
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Gosia i Ira »

trzymam mocne kciuki za kicię <ok>
adabellqa

i jeszcze kita świątecznie :)

Obrazek
Awatar użytkownika
maga
Hodowca
Hodowla: KRABRIKA*Pl
Kontakt:

Post autor: maga »

adabellqa pisze:
maga pisze:Koty nie robią nic złośliwie. Sikanie poza kuwetą oznacza jakis problem zdrowotny bądź behawioralny. Trzeba poszukać przyczyny i rozwiązać problem wtedy wszystko stanie się jasne.

jak mam się domyśleć o co jej chodzi. jest kochana, pieszczona przytulana dostaje swoje ulubione smakołyki kuwetki maja dwie razem ze Stefanem, czyste. no poprostu nic minie przychodzi do głowy. Feliway w kontakcie od wczoraj...

próbowałam położyć miseczki z jedzeniem w miejscu gdzie sika, nie pomogło nawet zrobiła tam kupę!! ;/ :-x
Możesz napisac do forumowej Sowy, która jeśli to nie problem zdrowotny to pomoze Ci odkryć dlaczego tak jest.
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

Przede wszystkim lekarz - kupa to już znak pewny, że coś się dzieje.
adabellqa

Dorszka pisze:Przede wszystkim lekarz - kupa to już znak pewny, że coś się dzieje.
byłam z nią dziś i wszystko jest ok, no czekamy tylko na wynik moczu...to kupke też zbadać??
adabellqa

maga pisze:
adabellqa pisze:

Możesz napisac do forumowej Sowy, która jeśli to nie problem zdrowotny to pomoze Ci odkryć dlaczego tak jest.

dzieki, napewno się do niej odezwę :)
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

Powodzenia w szukaniu przyczyny takiego zachowania, na pewno jakaś jest, choć wiem że nie łatwo ją znaleźć. Ale na pewno będzie dobrze. Głaski dla kociaków.
Zablokowany