Długooo oczekiwane i wymarzone: Willy i Ugi

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
kosanna

Post autor: kosanna »

O rany jak fajnie! Kotoza go zainfekowała... innymi słowy! :-)
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

Post autor: margita »

anka.1984 pisze:Wiadomości z ostatniej chwili.
Mój chłopak oszalał i stwierdził, że Williemu może być smutno i może by tak dla towarzystwa dobrać też brata lub siostrzyczkę <diabeł>
W ciężkim szoku jestem, ale jak najbardziej na TAK <ok>

(tylko, że ja bym chciała może jakiegoś kremaczka, albo lilaka a tam same niebieskie kociaki :-| )
Bardzo dobry pomysł <mrgreen> będzie im raźniej zaaklimatyzować się w nowym domku no i odpadają problemy z zaakceptowaniem nowego kota jeśli zdecydowalibyście się później to zrobić. Tak więc same korzyści i jakie piękne widoki jak razem będą figlowały, spały itd ...
piękna z niego kuleczka <mrgreen>
Awatar użytkownika
anka.1984

Post autor: anka.1984 »

Tak samo myślimy. Do tego dochodzi jeszcze fakt, że będziemy mieszkać jakieś 2000 km od Polski i nasze przyjazdy będą sporadyczne. Chyba bym nie mogła usiedzieć gdyby ktoś "obcy" miał nam tego kociaka przy okazji zabrać. Ja muszę wszystko osobiście... mieć go na oku jak się czuje podczas podróży i takie tam. A tak będę siedzieć i myśleć czy aby na pewno jest mu dobrze.

Jesteśmy już po wstępnej rozmowie z hodowcą. Czekam własnie na fotki wolnych kociaków i coś czuję, ze jak nie będzie innego koloru futerka to weźmiemy jego siostrzyczkę. Przynajmniej wielkościami będą się różnić :-D

Czy może jednak lepiej 2 chłopaków?? Różnią się jakoś temperamentami kocurki od kotek? Czy w ogóle to nie ma znaczenia?
Mam normalnie kołowrotek już teraz, ale jak najbardziej ze szczęścia :D
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

oj zazdroszczę Ci <mrgreen>
ja dopiero mam zamiar się dokocic i tyle obaw czy się zaakceptują <mrgreen>
też chcę inny kolorek i myślę dla chłopaka o koteczce. Choć boję się kastracji, u chłopaków trochę mniej inwazyjnie :-)
Dużo też o dokoceniu tu na forum czytałam i niby lepiej się dogada parka, ale wszystko zależy od charakterków. Mnóstwo tu chłopaków i kochają się jak bracia ogromnie. Więc chyba to nie takie ważne. Zapytaj może w hodowli z kim twój chłopczyk najwięcej rozrabia <mrgreen> i nie będzie wtedy za braciszkiem lub siostrzyczką tęsknił <mrgreen>
Awatar użytkownika
anka.1984

Sama sobie zazdroszczę :D

Jeszcze miesiąc temu tylko przebąkiwałam raz po raz o kociaku (chociaż choruję już na brytka ładnych parę lat). Jak już znalazłam Williama wtedy chłopak ni z gruchy ni z pietruchy zaklepał go w ciągu 10 minut, bo stwierdził za przeproszeniem, że nie ma co srać po gałęziach <rotfl> i że jak się tak będę z tym pieścić to ktoś inny go przechwyci. Chyba jestem typ" chciałaby, ale boi się" . A z kolei wczoraj jak zobaczyliśmy tą fotkę (Willy jest po prawej) :

Obrazek

to klamka zapadła. A raczej tak jak pisałam chłopak postanowił, że nie ma co Williego unieszczęśliwiać tylko naszymi osobami :D W oko co prawda wpadł nam też ten kociak w środku. Ale w sumie jeszcze nie wiemy czy jest wolny/wolna. Nic jeszcze nie wiemy..... AAAAAAaaaaaaa niech ten hodowca już podrzuci tego maila, bo zwariuję :mimbla:
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

Twój chłopak jest świetny <mrgreen> aż roześmiałam się na głos <lol>
piękne są wszystkie - słodziaki ogromne <mrgreen> a zobaczycie jak zwariujecie jak będą już w domu <lol>
rozkochują na całego - człowiek by dla nich zrobił wszystko :-)
monika§

Post autor: monika§ »

Ja bym brała całe trio, kociaki są fantastyczne <zakochana>
Gratuluję (i zazdroszczę :-) ) decyzji o dwupaku :-)
Awatar użytkownika
anka.1984

margita pisze: rozkochują na całego - człowiek by dla nich zrobił wszystko :-)
Amen <lol>

My już teraz nie mając go jeszcze w domu, codzienną rozmowę telefoniczną (chłopak jest za granicą a ja jeszcze w PL) zaczynamy od "są nowe fotki Williego, a jak tam Willy??"
Coś czuję, że będą rozpieszczone jak .... :-x
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

będą na pewno - jak wszystkie na tym forum <lol>
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

<shock> jestem w szoku, ale dwa kociaki to najlepsza decyzja jaką podjeliście <tańczy> <tańczy>
Zablokowany