Limonka pisze:
jeszcze chwila i najwyższa półka też bedzie zdobyta <mrgreen>
Myślę, że tak
Kotka ma sporo miejsca (tak tylko delikatnie zaglądnęłam ;) ) Te obwarzanki wokół legowiska są idealne do podpierania główki. Teraz leży zwinięta w kłębuszek. Z dołu praktycznie jej nie widać. Co chwile otwiera oko i wygląda za okno.
Ten drapak powinien jeszcze być podgrzewany <lol> z nakładką masującą.
Super, szybciutko się w nim zakochała, teraz zobaczysz, nie będzie z niego w ogóle schodzić:-) Jest super, gdyby mój kot nie był wielki jak pies to też bym o nim pomyślała
Limonka pisze:
jeszcze chwila i najwyższa półka też bedzie zdobyta <mrgreen>
Myślę, że tak
Kotka ma sporo miejsca (tak tylko delikatnie zaglądnęłam ;) ) Te obwarzanki wokół legowiska są idealne do podpierania główki. Teraz leży zwinięta w kłębuszek. Z dołu praktycznie jej nie widać. Co chwile otwiera oko i wygląda za okno.
Ten drapak powinien jeszcze być podgrzewany <lol> z nakładką masującą.
Witajcie :-) nowa koteczka w pięknym umaszczeniu kocham dachóweczki <serce>
Monic pisze:Super, szybciutko się w nim zakochała, teraz zobaczysz, nie będzie z niego w ogóle schodzić:-) Jest super, gdyby mój kot nie był wielki jak pies to też bym o nim pomyślała
Prorocze słowa
Przegryzłam coś tam na ząb, przypilnowałam czy aby kuwetkę dobrze mi czyszczą a teraz sobie poleżę. Tym razem legowisko nr 1. A co!
jasminka pisze:
Witajcie :-) nowa koteczka w pięknym umaszczeniu kocham dachóweczki <serce>
I jak szybko poszło Dzielna Brysieńka
Teraz ma na pierwszym pięterku blisko do Pańci, żeby miziała, na drugim może sobie ptaszki za oknem oglądać, jeszcze tylko trzecie pięterko do opanowania :-)