PUFA

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
jasminka
Agilisowy Rezydent

Post autor: jasminka »

To i tak łagodna wersja budzenia ,ja mam wymyty nos i czoło ,a jak to nie pomaga to drze się tak przeraźliwie że cały dom na nogi postawi <lol>
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Post autor: mimbla »

Przeprowadzka może oznaczac możliwosć dokocenia <lol> Należy skwapliwie korzystać <diabeł>
Awatar użytkownika
nikaxx

Post autor: nikaxx »

eee wasze koty też mają "jobla" na punkcie gumek recepturek? Moja Pufa ma takiego fioła że to jej najlepsze zabawki pod słońcem.Mam całe mieszkanie w gumkach recepturkach teraz czerwone są be najfajniejsze są niebieskie :) normalnie rano w łóżku mam ich tysiące.Wszystkie piłeczki i myszki poszły w odstawkę. Dewiza na teraz -są recepturki jest zabawa <lol>
Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

Post autor: madziulam2 »

uważaj z tymi gumami - ja przewrażliwiona po ostatnim wyczynie kulinarnym Gabrysia jestem
Awatar użytkownika
nikaxx

ja też po ostatnim wyczynie Pufy najchętniej bym jej z rąk nie wypuszczała. Na szczęście ona je sobie wyszczeliwuje łapkami w powietrze i biegnie za nimi:)
Awatar użytkownika
Renia

Post autor: Renia »

Bezpieczniejsza zabawka to teczka z gumką. Równie fajnie się koty potrafią bawić. a jednak zagrożenie znacznie mniejsze.
Awatar użytkownika
nikaxx

a to to też :)
Awatar użytkownika
gosiaczek8807

Post autor: gosiaczek8807 »

Gumki do włosów też są w cenie <mrgreen>
Awatar użytkownika
kizior
Hodowca

Post autor: kizior »

schować wszystkie gumki i te recepturki i te do włosów. są pioruńsko niebezpieczne, gdy kot nimi się naje. <strach>
Awatar użytkownika
nikaxx

Pufa była wczoraj u weta na przeglądzie technicznym.Uszka cudne ząbki czyste dziąsełka cudne sierść lśniąca -nasłuchałam się samych ochów i achów i z dumy pękam :)
Grzeczna moja niunia była z Panią weterynarz grzecznie się bawiła czas jej umiliła.
Pazurki obcięte kicia troszkę niezadowolona bo się nie może po kanapie wspinać :)
Po powrocie do domku wyskoczyła z transporterka aż miło. Z racji tego że taka grzeczna była dostała piłeczkę różową śliczną grzechoczącą którą już gdzieś zgubiła.Ale za to myszka się odnalazła.Co prawda tylko na chwilkę bo Pufa w akcie zabawy utopiła myszkę w swojej miseczce i przybiegła się tym pochwalić. Miauczała mi w kuchni to poszłam za nią zobaczyć co się dzieje a ona dumnie usiadła obok miseczki żeby mi pokazać swój akt "mordu" biednej myszki. :haha:

Pani weterynarz Powiedziała mi żebym uważała z dobieraniem karm bo można kotka przebiałkować.Możecie mi wyjaśnić co to znaczy bo za bardzo nie wiem a w pracy jestem i za bardzo nie mogę poszperać :)
Zablokowany