Podarowana Misia

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

Asia! gdzie zdjęcia Misi? :bicz: co u Was słychać? mignęłaś mi już milion razy, a tutaj ciągle cisza, nie ładnie Prosze Pani, nie ładnie :nie:
Emelka

Post autor: Emelka »

ja też się domagam zdjęć tej pięknej Księżniczki :)
Awatar użytkownika
asiunia0312

Post autor: asiunia0312 »

Dziękujemy za pamięć :kiss:

Misia czuje się dobrze. Wczoraj ją odrobaczaliśmy i po 3 godzinach wymiotowała :-( Chyba będzie trzeba zamiast pasty podawać tabletki.
Jej dzień zaczyna się od sprawdzania czy jeszcze śpimy. Jak udajemy, że śpimy to da nam pospać dłużej, jeśli otworzymy oczy to koniec <mrgreen> zaczyna łazić po nas, ugniatać, gadać z nami... ostatnio tak się cieszyła, że usiadła mi "prawie" na twarz, na szczęście zrobiłam unik <gwiżdże> . Ostatnio oprotestowała surowe mięsko i wcina same chrupki (ja się tym nie martwię bo wychodzi taniej <lol> )

Na studiach jak na studiach :-P zaczynają się koła, pierwsza 2 złapana <ok> nie jest źle. Niestety nie mogę znaleźć czasu na wstawienie zdjęć Misiastej (nawet czasami na zrobienie ich :-( ) Plan mam straszny... Na uczelnię mam w miarę blisko, ale dojeżdżam w 1h. (Najmniej zakorkowaną ulicę w Olsztynie rozkopali i robią bus pasy :-x ) Na forum najczęściej siedzę na tablecie na wykładach więc nie mam nawet jak wstawić zdjęć ;-(
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

no! w końcu! <diabeł> w takiej sytuacji, brak zdjęć wybaczam <mrgreen> ciesze się, że się w końcu odezwałaś i że w sumie, poza odrobaczeniem (wymioty się czasem zdażają) i tym niekoczącym się remontem drogi (jak już zrobią to wyjdzie wszystkim na dobre) u Was wszystko dobrze :-) niedługo przerwa świąteczna, więc wtedy (mam taką nadzieje) znajdzie się czas na zdjęciowe zaległości :-) ciepłe pozdrowienia posyłam dla Was i Misiuni :kiss: :kotek:

btw. mam rodzine w Olszytynie :-)
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Re: Podarowana Misia

Post autor: Miss_Monroe »

Asiu co tu taka cisza :hammer: ? Szybciutko zamieszczaj nowe zdjęcia Misi :-) !
Awatar użytkownika
asiunia0312

Chyba czas wrzucić nowe fotki Misi. Podrosła trochę kruszynka <mrgreen> Tydzień temu ją ważyliśmy, a waga kuchenna pokazała "EEEEE" <gwiżdże> Moim zdaniem to waga idealna i będziemy ją utrzymywać <lol> <diabeł>
Zmienia jej się charakterek. Kiedyś jak chciała się bawić to siedziała w korytarzu i miauczała, teraz to się zmieniło. Przynosi mi w pyszczku na biurko lub do łóżka swój ulubiony sznureczek i tak oznajmia, że czas na zabawę, moja mądra dziewczynka :kotek:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Taki mam piękny brzusio, ale nie waż się tknąć <diabeł>
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Chyba niedługo będzie trzeba pomyśleć o legowisku na parapet, bo za jakiś czas moja kochana dupcia nie będzie się już na nim mieścić <lol>
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

<zakochana> cudna Misia !
Faktycznie podrosla, zkobieciala <lol>

Brzusio cudne (czyzby taka sama Pani niedotykalska jak moja Missunia ? :-| )
Awatar użytkownika
asiunia0312

yamaha pisze:Brzusio cudne (czyzby taka sama Pani niedotykalska jak moja Missunia ? :-| )
Dokładnie tak, chyba te Misie tak mają <lol> Jak chce się zbliżyć rękę do brzusia od razu kopie tylnymi łapkami, albo podgryza albo ucieka ;-( ale jak przejść obok takiego wywalonego brzusia obojętnie <?> ;-(
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

Chyba jak sie imie zaczyna od MIS, to brzusia sa nietykalskie <lol>
(ja tez mocno ubolewam, ze mojego niedzwiadka sie nie da pomiziac po brzusiu :(((( )
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

W takim razie dobrze, że moje zaczynają się od Ka i Ma i dają miziać brzuszki :-) Często je same wywalają do miziania :-)
Misiunia jest śliczną panieneczką, a parapet już jest zdecydowanie za mały <lol>
Zablokowany