Podarowana Misia
- asiunia0312
Dziękujemy za pamięć
Misia czuje się dobrze. Wczoraj ją odrobaczaliśmy i po 3 godzinach wymiotowała
Chyba będzie trzeba zamiast pasty podawać tabletki.
Jej dzień zaczyna się od sprawdzania czy jeszcze śpimy. Jak udajemy, że śpimy to da nam pospać dłużej, jeśli otworzymy oczy to koniec <mrgreen> zaczyna łazić po nas, ugniatać, gadać z nami... ostatnio tak się cieszyła, że usiadła mi "prawie" na twarz, na szczęście zrobiłam unik <gwiżdże> . Ostatnio oprotestowała surowe mięsko i wcina same chrupki (ja się tym nie martwię bo wychodzi taniej <lol> )
Na studiach jak na studiach :-P zaczynają się koła, pierwsza 2 złapana <ok> nie jest źle. Niestety nie mogę znaleźć czasu na wstawienie zdjęć Misiastej (nawet czasami na zrobienie ich
) Plan mam straszny... Na uczelnię mam w miarę blisko, ale dojeżdżam w 1h. (Najmniej zakorkowaną ulicę w Olsztynie rozkopali i robią bus pasy
) Na forum najczęściej siedzę na tablecie na wykładach więc nie mam nawet jak wstawić zdjęć 
Misia czuje się dobrze. Wczoraj ją odrobaczaliśmy i po 3 godzinach wymiotowała
Jej dzień zaczyna się od sprawdzania czy jeszcze śpimy. Jak udajemy, że śpimy to da nam pospać dłużej, jeśli otworzymy oczy to koniec <mrgreen> zaczyna łazić po nas, ugniatać, gadać z nami... ostatnio tak się cieszyła, że usiadła mi "prawie" na twarz, na szczęście zrobiłam unik <gwiżdże> . Ostatnio oprotestowała surowe mięsko i wcina same chrupki (ja się tym nie martwię bo wychodzi taniej <lol> )
Na studiach jak na studiach :-P zaczynają się koła, pierwsza 2 złapana <ok> nie jest źle. Niestety nie mogę znaleźć czasu na wstawienie zdjęć Misiastej (nawet czasami na zrobienie ich
- Agnes
no! w końcu! <diabeł> w takiej sytuacji, brak zdjęć wybaczam <mrgreen> ciesze się, że się w końcu odezwałaś i że w sumie, poza odrobaczeniem (wymioty się czasem zdażają) i tym niekoczącym się remontem drogi (jak już zrobią to wyjdzie wszystkim na dobre) u Was wszystko dobrze :-) niedługo przerwa świąteczna, więc wtedy (mam taką nadzieje) znajdzie się czas na zdjęciowe zaległości :-) ciepłe pozdrowienia posyłam dla Was i Misiuni
btw. mam rodzine w Olszytynie :-)
btw. mam rodzine w Olszytynie :-)
- Miss_Monroe
- Moderator
Re: Podarowana Misia
Asiu co tu taka cisza
? Szybciutko zamieszczaj nowe zdjęcia Misi :-) !
- asiunia0312
Chyba czas wrzucić nowe fotki Misi. Podrosła trochę kruszynka <mrgreen> Tydzień temu ją ważyliśmy, a waga kuchenna pokazała "EEEEE" <gwiżdże> Moim zdaniem to waga idealna i będziemy ją utrzymywać <lol> <diabeł>
Zmienia jej się charakterek. Kiedyś jak chciała się bawić to siedziała w korytarzu i miauczała, teraz to się zmieniło. Przynosi mi w pyszczku na biurko lub do łóżka swój ulubiony sznureczek i tak oznajmia, że czas na zabawę, moja mądra dziewczynka

Taki mam piękny brzusio, ale nie waż się tknąć <diabeł>

Chyba niedługo będzie trzeba pomyśleć o legowisku na parapet, bo za jakiś czas moja kochana dupcia nie będzie się już na nim mieścić <lol>
Zmienia jej się charakterek. Kiedyś jak chciała się bawić to siedziała w korytarzu i miauczała, teraz to się zmieniło. Przynosi mi w pyszczku na biurko lub do łóżka swój ulubiony sznureczek i tak oznajmia, że czas na zabawę, moja mądra dziewczynka

Taki mam piękny brzusio, ale nie waż się tknąć <diabeł>

Chyba niedługo będzie trzeba pomyśleć o legowisku na parapet, bo za jakiś czas moja kochana dupcia nie będzie się już na nim mieścić <lol>
- yamaha
- Genius Loci
<zakochana> cudna Misia !
Faktycznie podrosla, zkobieciala <lol>
Brzusio cudne (czyzby taka sama Pani niedotykalska jak moja Missunia ?
)
Faktycznie podrosla, zkobieciala <lol>
Brzusio cudne (czyzby taka sama Pani niedotykalska jak moja Missunia ?
- asiunia0312
Dokładnie tak, chyba te Misie tak mają <lol> Jak chce się zbliżyć rękę do brzusia od razu kopie tylnymi łapkami, albo podgryza albo uciekayamaha pisze:Brzusio cudne (czyzby taka sama Pani niedotykalska jak moja Missunia ?)
- yamaha
- Genius Loci
Chyba jak sie imie zaczyna od MIS, to brzusia sa nietykalskie <lol>
(ja tez mocno ubolewam, ze mojego niedzwiadka sie nie da pomiziac po brzusiu
)
(ja tez mocno ubolewam, ze mojego niedzwiadka sie nie da pomiziac po brzusiu
- asiak
- Agilisowy Rezydent
W takim razie dobrze, że moje zaczynają się od Ka i Ma i dają miziać brzuszki :-) Często je same wywalają do miziania :-)
Misiunia jest śliczną panieneczką, a parapet już jest zdecydowanie za mały <lol>
Misiunia jest śliczną panieneczką, a parapet już jest zdecydowanie za mały <lol>