Wszystko o zabawkach dla kotów!

Tutaj zadajemy pytania techniczne, jak obciąć pazurki, jak podać tabletkę, jak dobrać kuwetę bądź drapak, jak i czym czesać nasze koty.
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Re: Wszystko o zabawkach dla kotów!

Post autor: Miss_Monroe »

SportPet Designs Rocking Roller kiedyś kupiła madziulam2 jak dobrze pamietam i ja oddała bo nie było zbyt dużego zainteresowania ze strony Leona i Gabrysia :-)
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

Właśnie stwierdziłam, że jestem w desperacji. Wszystkie zabawki chyba już się nam znudziły. Piórka, piłki, tor z piłką, myszka, kurka, krecik, wędka....
Jak mówią słowa poety "brazylijski serial już nie cieszy jak kiedyś..." i nie wiem czym tego mojego kota zabawić...
Co robić droga redakcjo?
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Może drugiego kota? <lol> <lol> <lol>
Awatar użytkownika
Beate
Agilisowy Rezydent

Post autor: Beate »

Ja dzisiaj zrobiłam zabawkę dla mojego kocurka.Kurier przyniósł paczkę .Zawartość opróżniłam,a pudło zostawiłam i powycinałam w ścianach różne otwory.Postawiłam do góry nogami i...
zabawa na całego <lol>
Kot jeżdzi po całym domu z pudłem na sobie,wchodzi jednym otworem ,wychodzi drugim,no po prostu cyrk na kółkach. <rotfl> Przepraszam na czterech łapkach :haha:
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

asiak pisze:Może drugiego kota? <lol> <lol> <lol>
Najchętniej :)
Cały czas mówię mojemu, że drugi kot jest niezbędny, dla dobra pierwszego :D
Beate pisze:Ja dzisiaj zrobiłam zabawkę dla mojego kocurka.Kurier przyniósł paczkę .Zawartość opróżniłam,a pudło zostawiłam i powycinałam w ścianach różne otwory.Postawiłam do góry nogami i...
zabawa na całego <lol>
Kot jeżdzi po całym domu z pudłem na sobie,wchodzi jednym otworem ,wychodzi drugim,no po prostu cyrk na kółkach. <rotfl> Przepraszam na czterech łapkach :haha:
Pech chciał, że dzisiaj też przyszła paczka ale zapakowana tylko w folię.... ;) Idę szukać pudła :D
Awatar użytkownika
EwaL

Post autor: EwaL »

Słomka! Najzwyklejsza słomka solo lub przywiązana do starej wędki! U mnie słomka od paru miesięcy jest użytkowana (oczywiście nie ciągle ta sama <lol> )
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

EwaL pisze:Słomka! Najzwyklejsza słomka solo lub przywiązana do starej wędki! U mnie słomka od paru miesięcy jest użytkowana (oczywiście nie ciągle ta sama <lol> )
Slomka rzeczywiście daje radę, jeszcze niedawno mieliśmy gdzieś jeszcze taką przywiezioną z domu rodzinnego Khaleesi :) Ale teraz nie wiem gdzie jest...

Na chwilę udało mi się ją (Khaleesi, nie słomkę) rozruszać trochę, ale szybko jej się znudziło, a po 3 minutach znowu mnie wołała do zabawy, tylko że sama nie wie co chciałaby robić... Nastolatki.... ;)
Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

Post autor: madziulam2 »

dziewczyny szukam takich zwyczajnych kulek dla kotków, ale w Krakowie jakby sie zapadły pod ziemię :(

wiecie gdzie mogę je dostać???

o takie:
Obrazek
Awatar użytkownika
Dorota
Agilisowy Rezydent

Post autor: Dorota »

ja takie piłeczki kupowałam supermarketach, jak dobrze pamiętam chyba w Realu :-)
Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

Post autor: madziulam2 »

Dorota pisze:ja takie piłeczki kupowałam supermarketach, jak dobrze pamiętam chyba w Realu :-)

u nas teraz nie ma :(
Zablokowany