Danusia pisze:Piękny kocurek , oczuchy obłędne no ,a ta poświata fioletowa na jego futerku super foteczka
Ta poświata wygląda jak lampa bakteriobójcza, a to po prostu niebieskie lampki ledowe <lol>
Więcej zdjęć ładnych nie mamy, ale że nam psioczą, że za mało, to dziś próbowałam coś ustrzelić, jednak czas znalazłam dopiero przed gruuuubo po 15:00 i już ciemno było, dlatego jakość koszmarna. Obiecujemy poprawę!
Danusia pisze:Dostojny kocurro na pierwszym z pięknymi oczkami i Fryderyczek myślący na drugim super
Na drugim był już mocno znudzony. Spać się chciało, przecież to już niemal 16:00, a on od godziny uganiał się za piórkami! Biedak był już na granicy wytrzymałości, kilka godzin bez snu! <rotfl>
Jak Wy to robicie, że kot chce latać za piórkami przez godzinę <shock>
U mnie góra po 5 minutach jest koniec jakiejkolwiek aktywności. Potem aktywne są jedynie gałki oczne <diabeł>
Sonia pisze:Jak Wy to robicie, że kot chce latać za piórkami przez godzinę <shock>
U mnie góra po 5 minutach jest koniec jakiejkolwiek aktywności. Potem aktywne są jedynie gałki oczne <diabeł>
Dobra, przyznaje się, pod "piórka" podpięłam szereg zabaw, czyli w skład weszło także gonienie obustronne, bieganie za papierkiem i wodzenie oczami <lol>
Ale fakt, wszystko to razem trwało dziś długo