Ostatnio chyba cos sporo podrosła, na tej kanapie na czwartym zdjęciu wyglada jak spora kota
Liluszka
- sandra
- Agilisowy Rezydent
Re: Liluszka
Aaa tyle zdjeć słodkiej Lilu <serce> ta jej minka jest przesłodka, ale ostatnie zdjęcie... <zakochana> Cudnie wyglada z profilu 
Ostatnio chyba cos sporo podrosła, na tej kanapie na czwartym zdjęciu wyglada jak spora kota
-
merion
Jak sobie fajnie łaputki podłożyła na tym leżaczku-drapaczku.
Nieustannie zachwycają mnie kocie profile, a Lili to już szczególnie ma piękny.
Idę dalej paczeć i paczeć w te oczy niesamowite.
Nieustannie zachwycają mnie kocie profile, a Lili to już szczególnie ma piękny.
Idę dalej paczeć i paczeć w te oczy niesamowite.
- norka
- Agilisowy Rezydent
dużo zdrówka zyczę.... :-)
słodziutka Liluchna <zakochana> <zakochana> <zakochana>
słodziutka Liluchna <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
Dziękuję wszystkim za życzenia zdrowia, przyda się, bo coś choróbsko nie odpuszczasandra pisze:Aaa tyle zdjeć słodkiej Lilu <serce> ta jej minka jest przesłodka, ale ostatnie zdjęcie... <zakochana> Cudnie wyglada z profilu
Sandra, z Liluszka już faktycznie całkiem spora panienka, tylko ja jakoś cały czas ją postrzegam jako dzidziusia, kolejny drapaczek za mały kupiłam, doopka ledwo co się mieści, ale widzę, że uwielbia na nim siedzieć, więc za jakiś czas kupię Lui, tylko ta cena........
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Jakie ona ma cudne te pysio, jest jednorazowa <zakochana> <zakochana> <zakochana>
I foteczki jakie fajna Pańcia zrobiła, nic a nic nie widać, że Pańcia jest chora
Zdrówka życzę :-)
I foteczki jakie fajna Pańcia zrobiła, nic a nic nie widać, że Pańcia jest chora
Zdrówka życzę :-)
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Miny Liluszki są nie do podrobienia <zakochana>
A w ten drapaczek tak fajnie się wpasowała
Zdrowiej Pańcia!
A w ten drapaczek tak fajnie się wpasowała
Zdrowiej Pańcia!
- joakar
Liluszku, ale ty urosłaś ślicznoto <serce> <serce> <serce>
Ale masz słodki pysio
Też się przymierzam do zakupu Lui, najpierw myślałam na drugim rondelkiem, ale postanowiłam zaszaleć i kupić G. lui na roczek w maju. <mrgreen>
Ale masz słodki pysio
Zdrowiej Pańcia.Kamila pisze: Dziękuję wszystkim za życzenia zdrowia, przyda się, bo coś choróbsko nie odpuszcza![]()
Sandra, z Liluszka już faktycznie całkiem spora panienka, tylko ja jakoś cały czas ją postrzegam jako dzidziusia, kolejny drapaczek za mały kupiłam, doopka ledwo co się mieści, ale widzę, że uwielbia na nim siedzieć, więc za jakiś czas kupię Lui, tylko ta cena........
Też się przymierzam do zakupu Lui, najpierw myślałam na drugim rondelkiem, ale postanowiłam zaszaleć i kupić G. lui na roczek w maju. <mrgreen>
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
a ja znalałam takie cóś na olx http://olx.pl/oferta/ekologiczny-drapak ... edc371a4ec, wymiary trochę mniejsze od LUI, no i cena zdcydowanie bardziej przystępna (jak za tekturę), ale nie wiem czy się zdecydować czy uzbierać na oryginałjoakar pisze:Liluszku, ale ty urosłaś ślicznoto <serce> <serce> <serce>
Ale masz słodki pysio![]()
![]()
Zdrowiej Pańcia.Kamila pisze: Dziękuję wszystkim za życzenia zdrowia, przyda się, bo coś choróbsko nie odpuszcza![]()
Sandra, z Liluszka już faktycznie całkiem spora panienka, tylko ja jakoś cały czas ją postrzegam jako dzidziusia, kolejny drapaczek za mały kupiłam, doopka ledwo co się mieści, ale widzę, że uwielbia na nim siedzieć, więc za jakiś czas kupię Lui, tylko ta cena........![]()
- fado123
- Agilisowy Rezydent
ja ekspertem nie jestem ,ale mi się mega podoba i chyba sama go kupie <mrgreen>
- joakar
Super wygląda. I cena jest fajna, kosztuję o połowę mniej. Boję się trochę, że Gilbert zaraz zeżre Lui, on każdy karton gryzie do szczętu. Rondelek z zooplusa po tygodniu wyglądał jakby go psy szarpały.