mój ma rondelek i jest w stanie idealnym mój szanuje he hejoakar pisze:Super wygląda. I cena jest fajna, kosztuję o połowę mniej. Boję się trochę, że Gilbert zaraz zeżre Lui, on każdy karton gryzie do szczętu. Rondelek z zooplusa po tygodniu wyglądał jakby go psy szarpały.
Liluszka
- fado123
- Agilisowy Rezydent
Re: Liluszka
- joakar
Mój niestety nie. Myślałam, że gryzie go tak namiętnie bo wsypałam do środka kocimiętkę, ale on tak ma. Teraz gryzie już wszystkie kartony jakie znajdzie w domu. Odgryza kawałek i wypluwa obok. <lol>
-
aurora80
Rzeczywiście fajny ten drapaczek. Ja dzisiaj na wystawie miałam okazję oglądać tekturowe wariacje na temat drapaka z http://www.drapacze.pl/. Teżcalkiem ciekawe - mi się zwłaszcza tuby i cube podobały.
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Tobi robi dokładnie to samo, nie mogę mieć żadnego kartonu. Jedyne co się jakoś ostało to drapak, ale nie Lui tylko Vigo, ten pełny. Jest to jedna z ulubionych jego miejscówek i o dziwo jakoś go nie gryzie. Może dlatego, że nie bardzo jest jak ugryźć, za co złapać, bo taki obły, duży kształt <mrgreen>joakar pisze:Mój niestety nie. Myślałam, że gryzie go tak namiętnie bo wsypałam do środka kocimiętkę, ale on tak ma. Teraz gryzie już wszystkie kartony jakie znajdzie w domu. Odgryza kawałek i wypluwa obok. <lol>
- elsa
Rośnie i pięknieje, pięknieje i rośnie! <zakochana> <zakochana> <zakochana> Cudownie okrągłe ma te patrzałki, jak tu nie kochać Liluszki słodkiej! <zakochana>
<zakochana>
Pańcia, jak samopoczucie dzisiaj? Mam nadzieję, że lepiej! Bo wiesz, nie chcę wykorzystywać Twojej choroby, ale zauważ, że skoro masz nowy aparat, to należy go lepiej przetestować, na większej ilości zdjęć <mrgreen>
Pańcia, jak samopoczucie dzisiaj? Mam nadzieję, że lepiej! Bo wiesz, nie chcę wykorzystywać Twojej choroby, ale zauważ, że skoro masz nowy aparat, to należy go lepiej przetestować, na większej ilości zdjęć <mrgreen>
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
Fajne są te drapaczki, ktoś z forum ma ten okrągły, a mnie się ten marzy http://zszywka.pl/p/domektransporterdra ... 92585.html, tylko już go nie produkująaurora80 pisze:Rzeczywiście fajny ten drapaczek. Ja dzisiaj na wystawie miałam okazję oglądać tekturowe wariacje na temat drapaka z http://www.drapacze.pl/. Teżcalkiem ciekawe - mi się zwłaszcza tuby i cube podobały.
Dziękuję Elsa, siedzę na L4 do środy i żebyś wiedziała, że foty pstrykam <lol> Mam już Liluszkę skaczącą, leżącą, zza tunelu zerkającą <mrgreen> . Oj będę miała co wstawiaćelsa pisze:Rośnie i pięknieje, pięknieje i rośnie! <zakochana> <zakochana> <zakochana> Cudownie okrągłe ma te patrzałki, jak tu nie kochać Liluszki słodkiej! <zakochana><zakochana>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Jak to dobrze jednak, że Ci się przypląta ta choroba <oops> <lol>
No to czekam na fotki modelki

No to czekam na fotki modelki
- elsa
Ja też robiłam podejścia do tego drapaka i nawet korespondowałam w tej sprawie, ale jakoś ciszaaaa, a miały się pojawić nowe projekty
Ta kocio-dynia jest fantastyczna, szkoda, że nie można kupić!
Coś czuję, że będzie prawdziwa uczta dla oczu
Zdrowiej...powoli <oops> <serce>
Coś czuję, że będzie prawdziwa uczta dla oczu
Zdrowiej...powoli <oops> <serce>
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
- Lelka
Liluszka cudna z Ciebie pielęgniarka
Grzej Pańcię, grzej, bo to i w chorobie pomoże i przyjemne bardzo.
Kamila zdrówka życzę!
Kamila zdrówka życzę!