Podarowana Misia
- yamaha
- Genius Loci
Re: Podarowana Misia
Sliczny drapak !
A co do rozety : lepiej troche za duza, niz troche za mala.
<mrgreen>
<mrgreen>
- Miss_Monroe
- Moderator
Tez uważam, ze rozeta lepiej większa, niż za mala . Co do korzystania z drapaka to musisz dać Misi czas do przyzwyczajenia sie do jej prywatnego placu zabaw :-) .
Jak do nas dotarł drapak to Bentley do nocy z rozety sie nie wynurzyl <lol>
Jak do nas dotarł drapak to Bentley do nocy z rozety sie nie wynurzyl <lol>
- asiunia0312
No i tu kolejny problem... drapak miał być niższy o 10cm wtedy byłoby ok. A tak jest za wysoki i jak Misia jest w rozecie to nie mogę na nią popatrzeć, bo jestem za niska jak stanę na fotel jest ok <lol>Agnes pisze:rozeta na początku może faktycznie wydawać się duża, zakładam, że przez to, że jest tak wysoka, my też nie mogliśmy się przyzwyczaić, jednak teraz miło popatrzeć, jak się kota swobodnie w niej wykłada :-)
Na początku też miał być hamaczek, ale później stwierdziliśmy że lepiej wszystko w dywanie i wzięliśmy półkęasiak pisze:Asieńko mam identyczny drapak, ale od Rufiego :-) I zamiast półeczki mam miękki hamaczek :-)
Misiunia polubi drapaczek, jak zapaszek zwietrzeje :-)
Misia nie wspina się po krześle na rozetę, tylko skacze z półki. Jest jej trochę niewygodnie, ponieważ rozeta jest przy duża i nie ma zbytnio miejsca na półce, żeby się odbićAgnieszkaP pisze:Asiuniu, zapytam tak z ciekawości, czy gdybyś odsunęła krzesło od drapaka, to Misia miałaby problem z dostaniem się do rozety? I jeszcze jedno, czy mogłabyś sprawdzić, jak wysoki jest rant rozety (mierzony z zewnątrz), bo mam wrażenie, że w drapakach Rufiego jest nieco niższy.
Co do rozety, rzeczywiście jest strasznie głęboka (16 cm), w tubie mamy 10cm i jest akurat. (Nawet nie wpadłam na to, żeby spytać się o to Hakana <hm> No ale cóż człowiek uczy się na błędach )
Niby tak, ale ja pozostanę przy tym, że jak dla mnie i na ten drapak jest za wielgachna <mrgreen> Yamaha będziesz miała drapak z rozetą 50-tką to zrozumiesz <mrgreen> Zdjęcia nie oddają jej wielkości <gwiżdże> <lol>yamaha pisze:Sliczny drapak !
<mrgreen>
- Agnes
Asia, nie wiem jak wysoki jest Wasz drapak, ale pamiętam, jak zastanawiałaś się przy takim modelu jak nasz, wtedy pisałam, że słup 100cm (jak dobrze pamiętam) byłby najlepszy :-) do wyskości rozety z czasem się przyzwyczaicie, przydaje się, kiedy kota ma koszmarki i się rzuca we śnie, wiem z doświadczenia <lol> i na pocieszenie Ci powiem, brakuje mi centymentra do 160cm wzrostu i żeby dać buziaka Lumi muszę klękać na półce <mrgreen>asiunia0312 pisze: No i tu kolejny problem... drapak miał być niższy o 10cm wtedy byłoby ok. A tak jest za wysoki i jak Misia jest w rozecie to nie mogę na nią popatrzeć, bo jestem za niska jak stanę na fotel jest ok <lol>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Jaki fajny wytrzeszcz oczu ma Misia przy tym kontrolowaniu nowego mebelka <lol>
- Molly
Wg mnie drapak boskości i jak mówią dziewczyny - lepsza duża niż mała, można w takiej wielkiej do woli sułtanić
A co do wysokosci drapaka , mój ma 155 cm, więc końcy się tam, gdzie zaczyna się mój nos, więc kukać z ziemi mogę, ale żeby fotkę pyknąć, ale pomiziać kicia to już muszę kombinować z pufą <lol>
Los krasnoludków <lol>
A co do wysokosci drapaka , mój ma 155 cm, więc końcy się tam, gdzie zaczyna się mój nos, więc kukać z ziemi mogę, ale żeby fotkę pyknąć, ale pomiziać kicia to już muszę kombinować z pufą <lol>
Los krasnoludków <lol>
- yamaha
- Genius Loci
<lol> No co za lud Krasnali na tym forum <lol>
MM, chodz, idziemy na koty w rozetach Z GORY popatrzec <lol>
Ja ciagle sie zastanawiam, czy rozete wziac 45 czy 50...... <suchy>
MM, chodz, idziemy na koty w rozetach Z GORY popatrzec <lol>
Ja ciagle sie zastanawiam, czy rozete wziac 45 czy 50...... <suchy>
- asiunia0312
Wiem, wiem Agnieszko... słup dolny ma 100 cm, później jest półka, słup 33cm i ta nieszczęsna rozeta 21cm <shock> Jak stanę na palcach to nawet końca rozety nie widzęAgnes pisze: Asia, nie wiem jak wysoki jest Wasz drapak, ale pamiętam, jak zastanawiałaś się przy takim modelu jak nasz, wtedy pisałam, że słup 100cm (jak dobrze pamiętam) byłby najlepszy :-) do wyskości rozety z czasem się przyzwyczaicie, przydaje się, kiedy kota ma koszmarki i się rzuca we śnie, wiem z doświadczenia <lol> i na pocieszenie Ci powiem, brakuje mi centymentra do 160cm wzrostu i żeby dać buziaka Lumi muszę klękać na półce <mrgreen>
No niestety, krasnoludki mają przechlapane ale małe jest piękne <mrgreen> więc jakiś plus tego jest <lol> <ok>Molly pisze: A co do wysokosci drapaka , mój ma 155 cm, więc końcy się tam, gdzie zaczyna się mój nos, więc kukać z ziemi mogę, ale żeby fotkę pyknąć, ale pomiziać kicia to już muszę kombinować z pufą <lol>
Los krasnoludków <lol>
- asiunia0312
Misi bardzo spodobała się półka... siedzi na niej i zagląda mi przez ramię co pisze na forum <lol>
- Arla
Fajnie ,że kotecek ma taki cudny drapak.