Oscar SRS & Gucci BRI

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Re: Oscar SRS & Gucci BRI

Post autor: Danusia »

Obłędne słodziaki <zakochana> <zakochana> kompletnie ich nie rozróżniam <lol> pięknoty dwa <serce> <serce> :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Natashas

Post autor: Natashas »

Przepięknie Gucio wygląda na nowym mebelku :ok:

Oczka śliczne <zakochana> duże, okrągłe i nie widać, żeby gdzieś tam jakieś leciało <mrgreen>
Awatar użytkownika
oleena

Post autor: oleena »

Natashas pisze:Przepięknie Gucio wygląda na nowym mebelku :ok:

Oczka śliczne <zakochana> duże, okrągłe i nie widać, żeby gdzieś tam jakieś leciało <mrgreen>
Prawe troszkę leci, choć jakby niej niż na początku, gdy Gucci u nas zamieszkał. Na tych zdjęciach chyba akurat trzymał oczko w ryzach <mrgreen>
Awatar użytkownika
Kamila
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kamila »

Przystojnaik Gucci jest zadowolony, bo teraz to on jeden jest panem tego domostwa, nie musi się dzielić wpływami z braciszkiem <lol>
Awatar użytkownika
oleena

Kamila pisze:Przystojnaik Gucci jest zadowolony, bo teraz to on jeden jest panem tego domostwa, nie musi się dzielić wpływami z braciszkiem <lol>
O tak! <mrgreen> I nie jest już taki stłamszony przez Oscarka, który zawsze biegł żeby go głaskać jak tylko zauważył, że właśnie Gucci jest głaskany <diabeł>
Awatar użytkownika
anex

Post autor: anex »

Ojej, Oleenko, nie wiem, jak to się stało, że ja wchodząc na Twój wątek nie zauważyłam, że Oscar hasa po innym domu od jakiegoś czasu. Chyba czytałam wiadomości MOCNO wybiórczo <roll>

W każdym razie - po pierwsze dużo siły w związku z syt. osobistą, z pewnością wszyscy dacie sobie radę, by przejść najtrudniejszy okres :kiss:, po drugie - chyba tego też się nie dopatrzyłam - Oscar u Twojego taty to już tak na stałe? :) I po trzecie - Guciu, ajlowju :D
Awatar użytkownika
oleena

anex pisze:Ojej, Oleenko, nie wiem, jak to się stało, że ja wchodząc na Twój wątek nie zauważyłam, że Oscar hasa po innym domu od jakiegoś czasu. Chyba czytałam wiadomości MOCNO wybiórczo <roll>

W każdym razie - po pierwsze dużo siły w związku z syt. osobistą, z pewnością wszyscy dacie sobie radę, by przejść najtrudniejszy okres :kiss:, po drugie - chyba tego też się nie dopatrzyłam - Oscar u Twojego taty to już tak na stałe? :) I po trzecie - Guciu, ajlowju :D
Tak, trochę się u nas pozmieniało...Dziękuję za ciepłe słowa i wsparcie :kwiatek: Ja też nie jestem na bieżąco, bo nic nie wiedziałam o przystojniaku Yabu!!! <zakochana> Jest po prostu cudny! <serce>
A Oscarek raczej zostanie u mojego taty na stałe, bo świetnie się razem dogadują i tato już chyba nie za bardzo wyobraża sobie domu bez Oscara :) A jak słyszę, że Oscar nie zaśnie dopóki nie położy łebka na ręce taty, to po prostu się rozpływam i dziwię jednocześnie <ok> Właściwie to jestem po prostu zazdrosna, bo Oscar nie okazywał mi i mężowi aż tyle miłości :hammer:
Awatar użytkownika
Kamiko
Hodowca
Hodowla: Mazuria*PL
Kontakt:

Post autor: Kamiko »

Taka jestem szczęśliwa z wieści od Oscara , pozdrów koniecznie tatę jak pojedziesz i powiedz , że kocia mafia forumowa serdecznie go pozdrawia :-)

Guciu wszyscy w Mazurii zazdroszczą Ci nowego drapaczka , szczęściarzu :kotek:
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

Fajnie, że panowie się tak wspaniale odnaleźli :ok: :ok:
Tak jak napisała Becia, nic nie dzieje się bez przyczyny.... <serce>
Awatar użytkownika
oleena

Kamiko pisze:Taka jestem szczęśliwa z wieści od Oscara , pozdrów koniecznie tatę jak pojedziesz i powiedz , że kocia mafia forumowa serdecznie go pozdrawia :-)

Guciu wszyscy w Mazurii zazdroszczą Ci nowego drapaczka , szczęściarzu :kotek:
Dziękuję :roza: Pozdrowię na pewno i postaram się zrobić przy okazji nowe fotki Oscarkowi, bo tato codziennie go czesze, więc pewnie wygląda jeszcze ładniej niż wcześniej :)
Zablokowany