Effy i Tori :)
- kosanna
- Molly
Kosanka ja nad tym pomyślę, choć wolałabym z Missy nie zadzierać , nooo... z yamahą w sumie też
Effy: Zniknął świat, nie ma.... najpierw nie było kolorów, a teraz nie ma nic... założę się , że to ludzi sprawka, my kotych nie miewamy takich zdziwaczałych pomysłów. Poza tym... nie ukrywam... nam się nie chce ... zieewww
Możecie mnie teraz pogłaskać - ostatnio nawet to się zrobiło przyjemne <mrgreen>
Effy: Zniknął świat, nie ma.... najpierw nie było kolorów, a teraz nie ma nic... założę się , że to ludzi sprawka, my kotych nie miewamy takich zdziwaczałych pomysłów. Poza tym... nie ukrywam... nam się nie chce ... zieewww
Możecie mnie teraz pogłaskać - ostatnio nawet to się zrobiło przyjemne <mrgreen>
- Agnes
- Molly
Re: Effy :)
Witam andrzejkowo
Doszłam do wniosku, że nie ma Pani i Pana... ludzie to ludzie, a nie jakieś pany. Ludzia jest trochę jak ja, a ludź ... lubię na niego polować, no, ale wpadłam pokazać trochę zdjęć, bo dawno nie było. A Ludzia obiecała poodwiedzać Was jutro, bo teraz nie ma czasu:)
1. Idealnie tu pasuję

2. Ejjj, ja tu śpię !

Doszłam do wniosku, że nie ma Pani i Pana... ludzie to ludzie, a nie jakieś pany. Ludzia jest trochę jak ja, a ludź ... lubię na niego polować, no, ale wpadłam pokazać trochę zdjęć, bo dawno nie było. A Ludzia obiecała poodwiedzać Was jutro, bo teraz nie ma czasu:)
1. Idealnie tu pasuję

2. Ejjj, ja tu śpię !

- margita
- Agilisowy Rezydent
sypialnia nieziemska ... <lol> Effy jesteś przesłodka ... <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Też mi się podoba sypialnia Effy :-) Wie dziewczyna jak sie ustawić :-)margita pisze:sypialnia nieziemska ... <lol> Effy jesteś przesłodka ... <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- zuzuzanta
Już przestałam się zastanawiać czy tym naszym futrom jest wygodnie kiedy śpią w tych dziwnych miejscach w najdziwniejszych pod słońcem pozycjach <lol> . Zdjęcia świetne, a z Effy jest śliczna dziewczynka.
- Molly
No śliczna , śliczna, do tego uwodzicielka
Skrada serca ludziom, którzy do nas przychodzą, a jedno dziecko koleżanki dostało obsesji i musiałam dla niego płytę z kotem nagrywać <rotfl>
A my dla Was będziemy mieć niedługo niespodziankę ;)
A my dla Was będziemy mieć niedługo niespodziankę ;)
- yamaha
- Genius Loci
Sliczniutka jest <zakochana>
A czy "nasza" niespodzianka ma futro i cztery lapy ? <mrgreen>
A czy "nasza" niespodzianka ma futro i cztery lapy ? <mrgreen>