Tajga
- ozon
- Agilisowy Rezydent
Re: Tajga
Dziękujemy pięknie za wszystkie miłe słowa
zwłaszcza że to... miła odmiana <mrgreen> Ostatnio wszyscy goście na widok Tajgi wydają okrzyk: JAKA WIELKA <shock> a ci bardziej zaprzyjaźnieni i szczerzy jeszcze: JAKA GRUBA <shock> I o ile to drugie stwierdzenie jest (niestety!) absolutnie zgodne z prawdą, o tyle to pierwsze uważałam za nieco przesadzone. Ale że mam mało kontaktu z innymi kotami "na żywo", wydawało mi się, że Taja, owszem, jest dużą kotką, no ale właśnie bez przesady... Do czasu <mrgreen> W piątek, tuż po wyjściu z domu, zobaczyłam dwie dorosłe dachóweczki (też szylkretki!
). Jedną facet niósł po prostu na rękach, druga wylegiwała się na trawniku i obie wyglądały jak... połowa mojej kici <shock> I już się nie dziwię reakcjom moich gości <rotfl> Zastanawiam się tylko, co Taja ma w genach i czy jeszcze urośnie... <gwiżdże>
A wczoraj od rana miało być pranie, ale pewna czworonożna panna okupowała pralkę <lol>

A wczoraj od rana miało być pranie, ale pewna czworonożna panna okupowała pralkę <lol>

- Betuś
Mogłaby reklamować pralkę Whirlpool <lol>
Jak dla mnie jest śliczna <zakochana> Trudno na zdjeciu ocenić czy ona ma nadwagę, przynajmniej mi. Ponoć sprawdza sie to w taki sposób, ze jezeli czujesz u kota żebra tzn, ze jest ok. Tajgunie prosze wymiziac od cioci

Jak dla mnie jest śliczna <zakochana> Trudno na zdjeciu ocenić czy ona ma nadwagę, przynajmniej mi. Ponoć sprawdza sie to w taki sposób, ze jezeli czujesz u kota żebra tzn, ze jest ok. Tajgunie prosze wymiziac od cioci
- ozon
- Agilisowy Rezydent
O żebrach to myśmy już dawno zapomnieli <mrgreen> Ale akcja odchudzanie została wznowiona, więc za jakiś czas może je odnajdziemy <lol>Betuś pisze: jezeli czujesz u kota żebra tzn, ze jest ok.
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Jak prawdziwa kobieta pomaga w praniu <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Faktycznie jest duża
Ja mam teraz zachwiany obraz kotów, bo mój Fusiu przy dobrych wiatrach to tak waży może z 1,5 kg, a teraz gdy rodziców nie ma to spędzam z nim mnóstwo czasu
Wygłaskaj proszę perfekcyjną panią domu <lol>
Faktycznie jest duża
Ja mam teraz zachwiany obraz kotów, bo mój Fusiu przy dobrych wiatrach to tak waży może z 1,5 kg, a teraz gdy rodziców nie ma to spędzam z nim mnóstwo czasu
Wygłaskaj proszę perfekcyjną panią domu <lol>