Lumi pisze:
to jesteśmy w podobnej sytuacji, z tym, że my urlop zaczynamy w przyszłą niedziele :-)
Aguś wspaniałego wypoczynku Wam życzę :-)
Dzięki Wam bardzo Nie przypominam sobie, żebym na jakiś urlop czekała tak bardzo. W pracy mam od groma roboty... nie wiadomo, w co ręce włożyć. No nic najważniejsze, że najbliższa perspektywa jest
Udało mi się zgrać dwa filmiki, gdzie główną rolę gra Belluchna
Oto pierwszy z Bellą domagającą się, by się z nią bawić
Hahaha Bella <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Jest wspaniała! Przez chwilę się zastanawiałam czy na pewno chce się bawić, czy może jednak mówi, że nie chce już patrzeć na mecz <pokłon> A jazda tunelowozem <klaszcze> rewelacja! .... a masz jakieś filmiki z Carlosem? <gwiżdże>
Zuza, no niestety Carlos jeszcze musi chwilę poczekać na swoją wielką rolę <lol> Po urlopie postaram się go nakręcić.
Bella zawsze (tzn. codziennie ), gdy domaga się zabawy, głośno miauczy. Umie dziewczyna wyegzekwować to, na co ma akurat ochotę.
A jak juz miedzy komputerowymi glosnikami wyczula, ze to stad, to takim bardzo smutnym wzrokiem na mnie patrzyla "Pancia, no co to za kot tak mialczy tu, a ja go nie moge znalezc ?"
Biedna Bellunia nikt się nie chce z nią pobawić, śliczne maleństwo.
A z tą przejażdżką super pomysł 2w1, przyjemność dla Belluni i wyfroterowana podłoga <lol>
Bella jest przepiękna, prawdziwa brysiówna <zakochana>
Ona uwielbia przejażdżki tak samo, jak moja Brysia, tylko u nas jeździmy w kartonie po dywanie <lol>
Fajnie masz, że Bella miaukaniem domaga się zabawy, u nas to chyba ja muszę spróbować miaukać, może ktoś zechce się ze mną pobawić <mrgreen>