Tosiek & Morus, czyli dwa diabły pod jednym dachem

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
kotku

Post autor: kotku »

Hann pisze:Ja chcę takich sąsiadów :hammer: Przeprowadzam się do Ciebie <mrgreen>
HURRA ! Loverek może spać w moim pokoju <gwiżdże> <klaszcze> <klaszcze> <klaszcze>
Sąsiadów naprawdę mamy super, także jak coś zapraszamy - możecie śmiało sprowadzać się w nasze okolice ;-)) :ok:

Jeszcze raz dziękujemy za tyle ciepłych słów!

Bartolko - jak nas Tosiek wita po dłuższej nieobecności? Najpierw patrzy dziwnie, potem się ociera i nieśmiało mruczy... a po 15 minutach łazi to na moje to na TŻta kolana i całuje, tuli się i cieszy <zakochana> jakby to nastolatki powiedziały: jest słitaśny <mrgreen>

Pozdrawiamy!
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

Post autor: margita »

Tosiek przepiękny, takie mądre oczka ma i pręgi bardzo ładne. Pewnie się powtórzę, ale mój pierwszy kociak miał pręgi i mam do nich sentyment <roll> a sąsiadów tylko pozazdrościć, nie dość że karmią to jeszcze kocie towarzystwo zapewniają <mrgreen>
Awatar użytkownika
Giovanna

Post autor: Giovanna »

margita pisze:Tosiek przepiękny, takie mądre oczka ma i pręgi bardzo ładne. Pewnie się powtórzę, ale mój pierwszy kociak miał pręgi i mam do nich sentyment <roll> a sąsiadów tylko pozazdrościć, nie dość że karmią to jeszcze kocie towarzystwo zapewniają <mrgreen>
Nie da się ukryć, pełna obsluga <mrgreen>
Awatar użytkownika
asiunia0312

Post autor: asiunia0312 »

Pozazdrościć takich sąsiadów i opiekunów dla Tosisława. A jakie miał towarzystwo <roll> Pozazdrościć
Awatar użytkownika
Bartolka

Post autor: Bartolka »

kotku pisze: Bartolko - jak nas Tosiek wita po dłuższej nieobecności? Najpierw patrzy dziwnie, potem się ociera i nieśmiało mruczy... a po 15 minutach łazi to na moje to na TŻta kolana i całuje, tuli się i cieszy <zakochana> jakby to nastolatki powiedziały: jest słitaśny <mrgreen>

Pozdrawiamy!
Pamietam Twoje pierwsze relacje, również zdjęciowe <lol> W jednej sekundzie zmieniał miejsce <lol> A teraz jaki przytulak <zakochana> :kotek:
Awatar użytkownika
jasminka
Agilisowy Rezydent

Post autor: jasminka »

Dobrze się czyta takie posty jak Twój :-) jak pięknie się ułożyło Wam z Tośkiem :kotek:
Awatar użytkownika
Joanna P.

Post autor: Joanna P. »

Zuza, nie da się ukryć, że i Tosiek, i sposób w jaki o nim piszesz chwytają za serce :-)

Głaski dla Tosiława :kotek:

A takich sąsiadów tylko pozazdrościć :-)
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

No dobrze dobrze, my tu trutu tutu a zdjęć naszej gwiazdy nie było od dwóch tygodni.. :bicz:
Awatar użytkownika
asiunia0312

Post autor: asiunia0312 »

Właśnie, Ania ma rację. Gdzie zdjęcia Tosisława ??
Proszę się tu nie obijać :-P
Awatar użytkownika
wb_płock

Post autor: wb_płock »

asiunia0312 pisze:Właśnie, Ania ma rację. Gdzie zdjęcia Tosisława ??
Proszę się tu nie obijać :-P
święta racja... kotku, czekamy na fotki ! :)
Zablokowany