Hann pisze:Ja chcę takich sąsiadów Przeprowadzam się do Ciebie <mrgreen>
HURRA ! Loverek może spać w moim pokoju <gwiżdże> <klaszcze> <klaszcze> <klaszcze>
Sąsiadów naprawdę mamy super, także jak coś zapraszamy - możecie śmiało sprowadzać się w nasze okolice
Jeszcze raz dziękujemy za tyle ciepłych słów!
Bartolko - jak nas Tosiek wita po dłuższej nieobecności? Najpierw patrzy dziwnie, potem się ociera i nieśmiało mruczy... a po 15 minutach łazi to na moje to na TŻta kolana i całuje, tuli się i cieszy <zakochana> jakby to nastolatki powiedziały: jest słitaśny <mrgreen>
Tosiek przepiękny, takie mądre oczka ma i pręgi bardzo ładne. Pewnie się powtórzę, ale mój pierwszy kociak miał pręgi i mam do nich sentyment <roll> a sąsiadów tylko pozazdrościć, nie dość że karmią to jeszcze kocie towarzystwo zapewniają <mrgreen>
margita pisze:Tosiek przepiękny, takie mądre oczka ma i pręgi bardzo ładne. Pewnie się powtórzę, ale mój pierwszy kociak miał pręgi i mam do nich sentyment <roll> a sąsiadów tylko pozazdrościć, nie dość że karmią to jeszcze kocie towarzystwo zapewniają <mrgreen>
kotku pisze:
Bartolko - jak nas Tosiek wita po dłuższej nieobecności? Najpierw patrzy dziwnie, potem się ociera i nieśmiało mruczy... a po 15 minutach łazi to na moje to na TŻta kolana i całuje, tuli się i cieszy <zakochana> jakby to nastolatki powiedziały: jest słitaśny <mrgreen>
Pozdrawiamy!
Pamietam Twoje pierwsze relacje, również zdjęciowe <lol> W jednej sekundzie zmieniał miejsce <lol> A teraz jaki przytulak <zakochana>