Podarowana Misia

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Gosia i Ira
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Gosia i Ira »

miziaki dla kici posyłam :kotek:
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

Ale słodka i kochana jest ta Twoja Misia. Bawi się identycznie jak moja Lunia, takie same pozy <lol> Śliczną masz koteczkę i pewnie wiele radości wnosi do Twojego domku :kotek:
Awatar użytkownika
asiunia0312

Post autor: asiunia0312 »

Wraz z Misia dziękujemy za miłe słowa, które są dla nas bardzo ważne :kiss:
Ania_83 pisze:Ale słodka i kochana jest ta Twoja Misia. Bawi się identycznie jak moja Lunia, takie same pozy <lol> Śliczną masz koteczkę i pewnie wiele radości wnosi do Twojego domku :kotek:
Właśnie zauważyłam, że Misia i Luncia robią podobne pozy. Mi bardzo podoba się zdjęcie jak Lunka robi fikołajki, jest cuudne. W sumie różnica między nimi nie jest taka duża. A tak z Ciekawości, ile ona waży? bo nie wiem czy moja taki niejadek i przez to chuda, czy mi się tylko zdaje.

:kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Ania_83

asiunia0312 pisze: W sumie różnica między nimi nie jest taka duża. A tak z Ciekawości, ile ona waży? bo nie wiem czy moja taki niejadek i przez to chuda, czy mi się tylko zdaje. :kotek: :kotek:
Lunia jak ostatnio ją ważyłam ważyła ok. 1.700 ale teraz myślę że ze 2 kg. Ostatnio nie dała mi się zważyć więc nie powiem na 100% <mrgreen>
Awatar użytkownika
asiunia0312

Ania_83 pisze:
asiunia0312 pisze: W sumie różnica między nimi nie jest taka duża. A tak z Ciekawości, ile ona waży? bo nie wiem czy moja taki niejadek i przez to chuda, czy mi się tylko zdaje. :kotek: :kotek:
Lunia jak ostatnio ją ważyłam ważyła ok. 1.700 ale teraz myślę że ze 2 kg. Ostatnio nie dała mi się zważyć więc nie powiem na 100% <mrgreen>
Czyli z moim miśkiem wszystko dobrze :) a już myślalam, że za chuda jest ^^
Awatar użytkownika
asiunia0312

Misia ostatnio zaczyna podjadać ziemie z doniczek (tzn. wyciąga z doniczki dziamdzia, wypluwa i idzie po dokładkę :D)

Co mam zrobić, żeby tego nie robiła? Może jej brakuje jakichś witaminek? Albo po prostu smakuje jej ziemia? <shock>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

asiunia0312 pisze:Misia ostatnio zaczyna podjadać ziemie z doniczek (tzn. wyciąga z doniczki dziamdzia, wypluwa i idzie po dokładkę :D)

Co mam zrobić, żeby tego nie robiła? Może jej brakuje jakichś witaminek? Albo po prostu smakuje jej ziemia? <shock>
Najlepiej wysyp z góry na ziemię jakieś kamyczki, żeby kotka nie miała dostępu do tej ziemi. Kamieni raczej jeść nie będzie.
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

Post autor: margita »

Twoja Misia robi przecudowne miny :-) Ciężko jej pewnie odmówić czegokolwiek <mrgreen> Rozmiękczy każde serce ..... <serce>
Awatar użytkownika
Ania_83

asiunia0312 pisze:Misia ostatnio zaczyna podjadać ziemie z doniczek (tzn. wyciąga z doniczki dziamdzia, wypluwa i idzie po dokładkę :D)

Są też odstraszacze w spraju - takie do mebli i niektóre są również do roslin. Ale nie na każdego kota to działa :->
Awatar użytkownika
asiunia0312

Kamyczki odpadają, bo pewnie i tak je wygrzebie. Spróbuje może ten spray do kwiatów, choć przez parę dni nie zauważyłam, żeby ją ziemia interesowała.

Misia dorasta i zmienia jej się charakterek... coraz częściej strzela fochami ;-(
Jak się nią nie zajmę kiedy ona ma na to ochotę wychodzi z pokoju i kładzie się z wielkim fochem w korytarzu. Jak ją wtedy zaczepiam ma mnie w nosie, nawet jak głaszcze to nie mruknie ani razu :-(

Parę dni temu tż zrobił jej taką oto tubę :-) na pewno nie umywa się do donkowej tuby. Na razie zrobiliśmy z wykładziny która zalegała w piwnicy, jak Misiak dorośnie chcemy tą oddać do schroniska, a Misi zrobić większą z kremowym obiciem <roll>

Idzie mięsko, idzie mięsko, idzie mięsko !! <serce>
Obrazek

Pani ma kołderkę mam i ja
Obrazek
Obrazek

Prawie jak wiewiórka <lol>
Obrazek

Mój drapaczek zrobiony przez Pana jest naprawdę wygoodny <ok>
Obrazek

Po udanej zabawie czas na sen
Zieeeew...
Obrazek