Euphoria & Gasper
- Ewcia
Re: niebieska dziewczynka :)
Oj prześliczne zdjęcia, a Twoja koteczka to mis pozowania. ;) Może przeoczyłam, ale z jakiej hodowli bierzecie maleństwo?
- dagusia
Kicia jest z hodowli "celtic mist" w Irlandii :-)Ewcia pisze:Oj prześliczne zdjęcia, a Twoja koteczka to mis pozowania. ;) Może przeoczyłam, ale z jakiej hodowli bierzecie maleństwo?
- Agnes
Witam sąsiadkę!
piękna kuleczka z Wami zamieszka :-)
piękna kuleczka z Wami zamieszka :-)
- dagusia
Zaczynam odliczanie pełną parą <ok> Od jutro dokładnie 2 tygodnie i jadę po moją dziewczynkę <mrgreen> nie moge sie doczekać..... <yamaha>
Niedawno dotarło do nas zamównienie z zooplusa. Wszystko przyszło w 3 duzych kartonach i jeden niestety był zniszczony <wsciekly> Był to akurat drapak. Mój TŻ długo nie myśląc zaczął go składać, gdyż bał się, że jakieś części mogły się zgubić po drodze. Tak wyglądał karton po dostawie

Po ok 30 minutach na szczęście okazało się, że żadnych części nie brakuje. Drapak w gotowości czeka na Euphi <mrgreen>

Kurcze nie wiem dlaczego zdjecia w fotosiku mi sie poobracały i nie wiem jak je "wyprostować" hmmmm...... <suchy> poki co zostawiaj je tak
Niedawno dotarło do nas zamównienie z zooplusa. Wszystko przyszło w 3 duzych kartonach i jeden niestety był zniszczony <wsciekly> Był to akurat drapak. Mój TŻ długo nie myśląc zaczął go składać, gdyż bał się, że jakieś części mogły się zgubić po drodze. Tak wyglądał karton po dostawie

Po ok 30 minutach na szczęście okazało się, że żadnych części nie brakuje. Drapak w gotowości czeka na Euphi <mrgreen>

Kurcze nie wiem dlaczego zdjecia w fotosiku mi sie poobracały i nie wiem jak je "wyprostować" hmmmm...... <suchy> poki co zostawiaj je tak

- *Basia
O super
)
Kupiliście drapak nad którym myślałam. dajcie znać jak się będzie Wam spisywał. Może jeszcze się na niego skusze

Kupiliście drapak nad którym myślałam. dajcie znać jak się będzie Wam spisywał. Może jeszcze się na niego skusze

- dagusia
Wygląda bardzo ładnie, jest stabilny i wydaje się idealny dla dużych kotów. W dodatku można wyprać legowiska, żeby niunia zawsze miała czysto :-) Ale ostateczna ocena i tak nalezy do Euphi, oczywiście dam znać czy jej się spodobał czy nie*Basia pisze:O super)

- *Basia
My kupiliśmy póki co prosty słup 120cm wysoki o średnicy 16cm. Ciagle się wahałam i zastanawiałam co się kotu spodoba co nie. Mieliśmy nieco poźniej kupować mieszkanie i ostatecznie nie wiedziałam jak dużą przestrzenią będę dysponować i jakimi kolorami - chciałabym żeby jednak wpasował się on w pomieszczenie w którym będzie stał. Ciągle się zastanawiam czy szukać czegoś gotowego czy postawić na jakiś projekt własny. Póki co kot ma skonstuowane to tak że po jednej stronie drapaka ma taborecik a po drugiej komodę więc zawsze to daje jakaś możliwość poruszania się w boki. Chciałam pozanać upodobania kota zanim ostatecznie zdecyduje się na jakiś drapak. Norwegi są nieco inne niż brytyjczyki i są absolutnie wysokopienne dlatego zastanawiam się nad sufitowym rufim, który miałaby dużo poziomów, półek i umożliwił wejście kotu pod sam sufit pod którym dodatkowo mm plan zamontować półki które rozciągałby się w sumie przez około 6m
- dagusia

- Jennefer
Ja równiez witam sąsiadkę z Irlandii
Piękna kotunia - bardzo fotogeniczna. Będziecie mieć z niej dużo uciechy 
Pozdrawiam i życzę Wesołych i spokojnych świąt!

Pozdrawiam i życzę Wesołych i spokojnych świąt!
- dagusia
Witam kolejna sasiadke ☺ widzę, że jest tutaj nas troszke na forum. Bardzo się ciesze, może kiedyś zrobimy sobie jakieś meeting hehe ☺