przygarnięty kotek Mix Brytyjczyka.
-
Bunia6
Re: przygarnięty kotek Mix Brytyjczyka.
A czy kuweta ma cos wspólnego z tym ze Bunia nie chce jeść ??
- agniecha
- Agilisowy Rezydent
Myślę , że w pytaniu o kuwetę chodziło o to , czy kotek nie ma problemów z brzuszkiem np. zaparcia , albo biegunki , bo to tłumaczyłoby niechęć do jedzenia .
- agniecha
- Agilisowy Rezydent
Jeśli Bunia do jutra nie będzie jadła to ja pokazałabym ją weterynarzowi biorąc pod uwagę , że idzie weekend .
-
Bunia6
-
Bunia6
Kupka taka jak zawsze
Brzuszek raczej nie boli bo jak ja bierzemy na ręce i sprawdzamy brzuszek glaszczac w tym miejscu to zero reakcji kotka
Jest jeszcze wyjście jedno ze kotek sie przejadl
- Miss_Monroe
- Moderator
Takie sprawdzenie brzucha w zasadzie nie jest żadnym sprawdzeniem. Koniecznie należy wybrać się z kotem jutro do weterynarza - koty niestety dobrze maskują złe samopoczucie i ból, który temu towarzyszy.
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
To takie dość słabe karmy. Poczytaj wątek i karmach. Może to co podajesz po prostu nie smakuje. Surowe miecho? Jeśli czesciej niż ,3 razy w tyg to suplementowane. Dobre wysokomiesne puchy z mielonek polecam gussto. Większość mielonkowych karm zawiera duży udział podrobow i srednio chetnie jest to przez koty jedzone.
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
z tego co pamiętam z niektórych wątków, brak apetytu może też wynikać z chorego gardełka.
-
Bunia6
No i chyba wszystko jasne
Dzis miałam wizytę z kotkiem na 17 do której narazie nie doszlo , zobaczymy przez weekend czy warto jechać w poniedziałek
Otóż Bunia chyba była przejedzona
Dzis o 12 przyjechali moi rodzice aby odwiedzić nasza córeczkę jak wiadomo ma paluszek złamany no i mieli w aucie 15 paczek zwyklej ,badziewiastej karmy mokrej z Biedronki Kitty bo fokarmiaja bezdomne kociaki u siebie na wsi .
Mama jak to mama jak jej powiedziała ze Bunia nie chce jeść nic mokrego tylko zakopuje mówi a spróbuj dać jej ten Kitty a noz widelec jak nie ruszy to juz przesądzone ze kotek chory bo od 2 dni wypróbowaliśmy chyba z 15 roznych firm i co
???
I Bunia jadła aż sie trzęsła
No kurde to ja jej saszetki za prawie 5 zl szt a ona takie dziadostwo zażarła !!
A jak sie przy tym oblizywala
Co sadzicie co ja mam teraz zrobić jakie saszetki kupic aby były podobne ale jednak składowo zupełnie inne
Dzis miałam wizytę z kotkiem na 17 do której narazie nie doszlo , zobaczymy przez weekend czy warto jechać w poniedziałek
Otóż Bunia chyba była przejedzona
Dzis o 12 przyjechali moi rodzice aby odwiedzić nasza córeczkę jak wiadomo ma paluszek złamany no i mieli w aucie 15 paczek zwyklej ,badziewiastej karmy mokrej z Biedronki Kitty bo fokarmiaja bezdomne kociaki u siebie na wsi .
Mama jak to mama jak jej powiedziała ze Bunia nie chce jeść nic mokrego tylko zakopuje mówi a spróbuj dać jej ten Kitty a noz widelec jak nie ruszy to juz przesądzone ze kotek chory bo od 2 dni wypróbowaliśmy chyba z 15 roznych firm i co
I Bunia jadła aż sie trzęsła
No kurde to ja jej saszetki za prawie 5 zl szt a ona takie dziadostwo zażarła !!
A jak sie przy tym oblizywala
Co sadzicie co ja mam teraz zrobić jakie saszetki kupic aby były podobne ale jednak składowo zupełnie inne
- yamaha
- Genius Loci
Zapytaj sama siebie czy zaakceptowalabys, zeby Twoje dzieci codziennie jadly w Mc Donaldzie