przygarnięty kotek Mix Brytyjczyka.

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Bunia6

Re: przygarnięty kotek Mix Brytyjczyka.

Post autor: Bunia6 »

A czy kuweta ma cos wspólnego z tym ze Bunia nie chce jeść ??
Awatar użytkownika
agniecha
Agilisowy Rezydent

Post autor: agniecha »

Myślę , że w pytaniu o kuwetę chodziło o to , czy kotek nie ma problemów z brzuszkiem np. zaparcia , albo biegunki , bo to tłumaczyłoby niechęć do jedzenia .
Awatar użytkownika
agniecha
Agilisowy Rezydent

Post autor: agniecha »

Jeśli Bunia do jutra nie będzie jadła to ja pokazałabym ją weterynarzowi biorąc pod uwagę , że idzie weekend .
Bunia6

agniecha pisze: 11 sty 2018, 20:31 Jeśli Bunia do jutra nie będzie jadła to ja pokazałabym ją weterynarzowi biorąc pod uwagę , że idzie weekend .
I tak chyba zrobimy dla świętego spokoju
Na szczęście korek pije
No ale kazda mokra karma kicia próbuje ja zakopać
Bunia6

agniecha pisze: 11 sty 2018, 20:24 Myślę , że w pytaniu o kuwetę chodziło o to , czy kotek nie ma problemów z brzuszkiem np. zaparcia , albo biegunki , bo to tłumaczyłoby niechęć do jedzenia .
Kupka taka jak zawsze
Brzuszek raczej nie boli bo jak ja bierzemy na ręce i sprawdzamy brzuszek glaszczac w tym miejscu to zero reakcji kotka

Jest jeszcze wyjście jedno ze kotek sie przejadl
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

Takie sprawdzenie brzucha w zasadzie nie jest żadnym sprawdzeniem. Koniecznie należy wybrać się z kotem jutro do weterynarza - koty niestety dobrze maskują złe samopoczucie i ból, który temu towarzyszy.
Awatar użytkownika
maga
Hodowca
Hodowla: KRABRIKA*Pl
Kontakt:

Post autor: maga »

To takie dość słabe karmy. Poczytaj wątek i karmach. Może to co podajesz po prostu nie smakuje. Surowe miecho? Jeśli czesciej niż ,3 razy w tyg to suplementowane. Dobre wysokomiesne puchy z mielonek polecam gussto. Większość mielonkowych karm zawiera duży udział podrobow i srednio chetnie jest to przez koty jedzone.
Awatar użytkownika
Kamila
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kamila »

z tego co pamiętam z niektórych wątków, brak apetytu może też wynikać z chorego gardełka.
Bunia6

No i chyba wszystko jasne
Dzis miałam wizytę z kotkiem na 17 do której narazie nie doszlo , zobaczymy przez weekend czy warto jechać w poniedziałek

Otóż Bunia chyba była przejedzona
Dzis o 12 przyjechali moi rodzice aby odwiedzić nasza córeczkę jak wiadomo ma paluszek złamany no i mieli w aucie 15 paczek zwyklej ,badziewiastej karmy mokrej z Biedronki Kitty bo fokarmiaja bezdomne kociaki u siebie na wsi .
Mama jak to mama jak jej powiedziała ze Bunia nie chce jeść nic mokrego tylko zakopuje mówi a spróbuj dać jej ten Kitty a noz widelec jak nie ruszy to juz przesądzone ze kotek chory bo od 2 dni wypróbowaliśmy chyba z 15 roznych firm i co ??????

I Bunia jadła aż sie trzęsła !!!
No kurde to ja jej saszetki za prawie 5 zl szt a ona takie dziadostwo zażarła !!
A jak sie przy tym oblizywala

Co sadzicie co ja mam teraz zrobić jakie saszetki kupic aby były podobne ale jednak składowo zupełnie inne ???
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

Zapytaj sama siebie czy zaakceptowalabys, zeby Twoje dzieci codziennie jadly w Mc Donaldzie ;-))
Zablokowany