Jeszcze niecale 5 tygodni... Witamy sie :)
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Re: Jeszcze niecale 5 tygodni... Witamy sie :)
Ale słodko <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Agnes
przepiękna sesja! same słodyczy w tej rozecie! cudny widok! <zakochana> 
- bahi
O matko! Ale smaczne widoki! <zakochana> <zakochana>
- Amber
Witam przedswiatecznie <mrgreen>
U mnie z choinka porazka na calej linii. Najezdzilam sie, zeby kupic pluszowe i szydelkowe ozdoby, wybralam niezbyt duza choinke i myslalam, ze jakos to bedzie...
No i bylo, ale nie tak jak to sobie umyslilam <strach>
Od pierwszego momentu nie moglam nic zrobic z ta choinka, bo stala sie najwieksza atrakcja w domu <lol>

Nie udalo mi sie zawiesic nawet jednej bombki, bo asystenci od razu oferowali swoja pomoc przy poprawkach
Gdy po godzinie fascynacja na chwile minela, a koty spaly wymeczone szalenstwami, podeszlam do choinki i chcialam poprawic galezie, ktore wygladaly jak po przejsciu tornado.
Gdy tylko skonczylam i dumnie spojrzalam na swoje dzielo, musialam niestety przyjac gorycz porazki na klate, bo asystenci stwierdzili, ze ich pierwotne wyobrazenie o choince bylo zdecydowanie lepsze niz moje! <mrgreen>
A wiec choinki nie ma i chyba nawet nie mam sily probowac dzisiaj ponownie <lol>
Moze za rok bedzie lepiej
U mnie z choinka porazka na calej linii. Najezdzilam sie, zeby kupic pluszowe i szydelkowe ozdoby, wybralam niezbyt duza choinke i myslalam, ze jakos to bedzie...
No i bylo, ale nie tak jak to sobie umyslilam <strach>
Od pierwszego momentu nie moglam nic zrobic z ta choinka, bo stala sie najwieksza atrakcja w domu <lol>

Nie udalo mi sie zawiesic nawet jednej bombki, bo asystenci od razu oferowali swoja pomoc przy poprawkach
Gdy po godzinie fascynacja na chwile minela, a koty spaly wymeczone szalenstwami, podeszlam do choinki i chcialam poprawic galezie, ktore wygladaly jak po przejsciu tornado.
Gdy tylko skonczylam i dumnie spojrzalam na swoje dzielo, musialam niestety przyjac gorycz porazki na klate, bo asystenci stwierdzili, ze ich pierwotne wyobrazenie o choince bylo zdecydowanie lepsze niz moje! <mrgreen>
A wiec choinki nie ma i chyba nawet nie mam sily probowac dzisiaj ponownie <lol>
Moze za rok bedzie lepiej

- yamaha
- Genius Loci
<rotfl>
No jak to "nie ma choinki" ?
Jest ! I to z jakimi CUDNYMI dekoracjami <zakochana> <zakochana>
No jak to "nie ma choinki" ?
Jest ! I to z jakimi CUDNYMI dekoracjami <zakochana> <zakochana>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Pięknie udekorowana choinka <rotfl>
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Wiewióreczki na choince to bezcenne ozdoby <lol> takie świecidełka wymiatają wszystkie inne <mrgreen>
- margita
- Agilisowy Rezydent
no nie mogę .... <lol> ale się uśmiałam ... już je kocham ... <serce> <serce> <serce>
nic się nie martw ... sama choinka też świąteczna będzie ... i dwie bombki w zupełności wystarczą ... <mrgreen>
aby lasem pachniało ...
może się jeszcze oswoją i znudzi im się ta zabawka ... czy raczej naturalny drapak ... :-)
tego Ci życzę ... abyś mogła te nowe ozdoby jednak powiesic ... a jak nie to też źle nie będzie ...
wygłaskaj te rozrabiaki ode mnie ...
<mrgreen>
nic się nie martw ... sama choinka też świąteczna będzie ... i dwie bombki w zupełności wystarczą ... <mrgreen>
aby lasem pachniało ...
może się jeszcze oswoją i znudzi im się ta zabawka ... czy raczej naturalny drapak ... :-)
tego Ci życzę ... abyś mogła te nowe ozdoby jednak powiesic ... a jak nie to też źle nie będzie ...
wygłaskaj te rozrabiaki ode mnie ...
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
A to małe diabełki, tzn. aniołki choinkowe. Świetne są te Twoje kociaki. Śmiechu pewnie mieliście z nimi co nie miara przy choince. <lol>
- tymabri
- Hodowca
- Hodowla: Tymabri*PL
- Kontakt:
takie masz oryginalne czeko-bomby na choince i narezkasz <lol>