ja mam duzy taras na piętrze,z wypuszczonym dachem i nijak nie umiem rozgryźć jak osiatkować ten taras...grrrrr <zły>
Tajga
- norka
- Agilisowy Rezydent
Re: Tajga
szczerze zazdraszczam tak pięknie zrobionego balkonu dla Tajgi..ale jak widzę wszystko działo sie pod jej pilnym nadzorem
i zaraz zostało przetestowane
ja mam duzy taras na piętrze,z wypuszczonym dachem i nijak nie umiem rozgryźć jak osiatkować ten taras...grrrrr <zły>
- ozon
- Agilisowy Rezydent
Na koncercie bluesowym <mrgreen>Betuś pisze:Gdzie sie znajduje takich utalentowanych TŻów?
Oj tam, Asiu, jak siatka spełnia swoją rolę, to nie ma się czym przejmowaćFusiu pisze:Ja jako samotna kobieta, może nie będę pokazywać jak zamontowana jest siatka na balkonach. Ktoś określił to jako artystyczny chaos <gwiżdże>
Niestety, nie tak od razu <mrgreen> bo to było jak ze stoliczkiem u Soni - szlifowanie, malowanie, czekanie, szlifowanie, malowanie, czekanie <gwiżdże>norka pisze: wszystko działo sie pod jej pilnym nadzoremi zaraz zostało przetestowane
![]()
![]()
![]()
![]()
a tu http://www.forum.agiliscattus.pl/viewto ... f=116&t=99 zaglądalaś? Może znajdziesz jakąś inspirację?norka pisze:ja mam duzy taras na piętrze,z wypuszczonym dachem i nijak nie umiem rozgryźć jak osiatkować ten taras...grrrrr <zły>
TŻ dziękuje wszystkim
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
Przyznam się - zazdrość mnie zżera <diabeł>
Piękne półeczki, widać że Pańć bardzo kocha Tajgunię
Nasz Pańć tylko mówi, że kocha Kitunię... a na półeczki na tarasie dla niej już nie znalazł czasu
Tajgunię powoli można pomylić z brytusią <mrgreen>
Strasznie mi się podoba <zakochana>
Piękne półeczki, widać że Pańć bardzo kocha Tajgunię
Nasz Pańć tylko mówi, że kocha Kitunię... a na półeczki na tarasie dla niej już nie znalazł czasu
Tajgunię powoli można pomylić z brytusią <mrgreen>
Strasznie mi się podoba <zakochana>
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
hoho ale Tajgunia ma teraz terenu do patrolowania... będzie miała co robić, super sprawa taka półeczka

- ozon
- Agilisowy Rezydent
Mój P. też nie jest taki bardzo wyrywny <mrgreen> ale wpada do domu tylko na kilka dni, więc nie ma za bardzo na kiedy odkładać, no ma mnie nad głowąatomeria pisze:Piękne półeczki, widać że Pańć bardzo kocha Tajgunię![]()