- przesyłamy gorące głaski dla oby kociaczków
Frodo - Misiowe Marzenie, Vincent Ragella i Fricco Britabby
- Bartolka
<lol> Nie wyprowadzaj - po paru dniach jak zobaczy, że mała jest za Tobą, nie będzie nawet przypominał, że miało być odwrotnie <lol> No chyba, że będzie się bardzo starał o jej względyAgnieszka7714 pisze:Mago trzeci przybywa w marcu. Myślę, że w pierwszej połowie, ale to jeszcze ustalimy, bo Robert stwierdził, że tym razem to on będzie na tacierzyńskim bo to ma być jego kotek. <lol> No cóż nie będę zołza i nie będę go wyprowadzać z tego błędu. Mówiłam mu, że jak chce kotka dla siebie to musi kupić dziewczynkę.
-
Bożena
- Agnieszka7714
O dziękuję, że ktoś tu jeszcze zagląda.
Byliśmy dzisiaj u weta, bo Vincusiowi coś zaczerwieniły się oczka. Okazało się, że ma zapalenie spojówek i troszkę różowe gardziołko. Dostał gentamycynę w kropelkach. No i waga lekka 5,70. Kruszynka moja słodka, dobrze, bo wyleguje się na mnie co noc, więc jest mniej do dźwigania.
Frodowi podaliśmy zylexis (w niedzielę druga dawka a za tydzień trzecia), mam nadzieję, że to go wzmocni i skończymy walkę z oczkami. No i u niego nadal waga ciężka 7,90. Naprychał na weta i pofurczał jak to ma w zwyczaju. Może w weekend będzie słoneczko to wstawię kilka fotek.
Pozdrawiamy wszystkich odwiedzających
Byliśmy dzisiaj u weta, bo Vincusiowi coś zaczerwieniły się oczka. Okazało się, że ma zapalenie spojówek i troszkę różowe gardziołko. Dostał gentamycynę w kropelkach. No i waga lekka 5,70. Kruszynka moja słodka, dobrze, bo wyleguje się na mnie co noc, więc jest mniej do dźwigania.
Frodowi podaliśmy zylexis (w niedzielę druga dawka a za tydzień trzecia), mam nadzieję, że to go wzmocni i skończymy walkę z oczkami. No i u niego nadal waga ciężka 7,90. Naprychał na weta i pofurczał jak to ma w zwyczaju. Może w weekend będzie słoneczko to wstawię kilka fotek.
Pozdrawiamy wszystkich odwiedzających
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
-
Bożena
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt: