Effy i Tori :)

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Agnes

Re: Effy :)

Post autor: Agnes »

Piękna! Piękna czarna mamba! Taka okrąglusia się wydaję :kotek: jak już jedzą z jednej miski, to idziemy ku dobremu :ok:
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

Koty lubią mieć "swoją ziemię", lepiej nakładać im do osobnych miseczek. Jak jest ich dużo, to już po prostu niekiedy nie da rady, ale przy dwóch koteczkach pozostałabym zdecydowanie przy osobnych miseczkach, niekoniecznie ustawionych jedna przy drugiej.

Trzymam kciuki za sprawne dokocenie :)
Awatar użytkownika
Molly

Post autor: Molly »

Tak robię, każda ma swoje jedzonko, w osobnych pokojach, ale mała jak zje swoje to idzie do Effy i jej podjada, a dziś Effy nie zrobiła kuku tylko się podzieliła.
Bardzo się staram, żeby żadna nie traciła. Jeśli mogę to smakołyki Efikowe chowam i daję, gdy mała kota śpi, albo, gdy są już w osobnych pokojach.
Awatar użytkownika
Bartolka

Post autor: Bartolka »

Gratuluję cudnej czarnulki Tori i trzymam mocno kciuki za szybkie dotarcie panienek:-) Wiem co czujesz w związku z Effy. Pamiętam przy dwukrotnym dokoceniu takie rozdarcie emocji - z jednej strony ogromna radość z maluszka, a z drugiej współczucie i zwątpienie w dobro dla rezydentki :kiss: Minie samoistnie razem z zaprzyjaźnieniem się dziewczynek ;-)) Całuję dwa słodkie noski - jedynego takiego duetu na forum :-) :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
ania1978

Post autor: ania1978 »

Molly masz piękną czarnulke <zakochana> oby dziewczynki szybko się zaprzyjażniły :-)
Awatar użytkownika
jasminka
Agilisowy Rezydent

Post autor: jasminka »

Śliczna koteńka gratuluję :-)
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

Post autor: margita »

Molly pisze:Tak robię, każda ma swoje jedzonko, w osobnych pokojach, ale mała jak zje swoje to idzie do Effy i jej podjada, a dziś Effy nie zrobiła kuku tylko się podzieliła.
Bardzo się staram, żeby żadna nie traciła. Jeśli mogę to smakołyki Efikowe chowam i daję, gdy mała kota śpi, albo, gdy są już w osobnych pokojach.
ja też tak kombinowałam ... <lol>
Awatar użytkownika
Hann

Re: Effy i Tori :)

Post autor: Hann »

Ale piękny jest czarny brytek <shock> Puma w miniaturce. Cud! Bardzo gratuluję i jeszcze bardziej zazdroszczę <mrgreen> nowego kotka <zakochana>
Awatar użytkownika
Angee

Post autor: Angee »

Przepiękna jest ta czarna koteczka <zakochana> Cudo <zakochana>
Awatar użytkownika
zuzuzanta

Post autor: zuzuzanta »

Wspaniałe nowiny, gratuluję
Zablokowany