Byczki dwa Tami & Tobi i na zawsze z nami Brysia*

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

Dracanka pisze:
madziulam2 pisze:ojjjjjj kusisz tym aparatem, kusisz!!
Noooo <diabeł>

Śliczne te koty na "nowych" fotkach... Ja to bym je na żywo chętnie zobaczyła- toż to byki są :kotek: :kotek:
nooo <zakochana> , tylko dla mnie te fotki to jakieś już stare? Brysia i Tami to już na pewno się zmieniły. <gwiżdże>
chociaż jedno Soniu, tak dla mnie
aaGaa

Post autor: aaGaa »

... tak pokusiła tym aparatem, że teraz zapomina Miśki pokazywać.... Soniu no nie bądź taka - nie daj się prosić <mrgreen> daj pocieszyć oko Tamisławem i Królową ....
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Będą nowe fotki tylko się odkopię jakoś. Tak wyszło, że z biegu wylądowałam na urlopie i dopiero dzisiaj wróciłam. Fotki są, ale w aparacie, jak tylko przeczytam te 1700 zaległych postów to wezmę się za zdjęcia :mimbla:
Nasze oba Jośki były z nami na wakacjach i odnoszę wrażenie, że to one miały urlop, a nie ja. W domu normalnie dwa aniołki <aniołek> w nocy śpią nikomu nie przeszkadzając, a tam choćby w nie diabeł jakiś wstąpił <diabeł> od pierwszej w nocy do czwartej rano urządzały mega gonitwy i głupawki. Całe szczęście, że przez większość czasu pod nami nikt nie mieszkał, za to ostatnie parę dni już tam ktoś przyjechał i musieliśmy je w nocy łapać i uciszać, żeby się nie tłukły tak strasznie. Normalnie koszmar jakiś, a nie urlop, że o pogodzie nie wspomnę. W TV wciąż tylko pokazywali, jaka to super pogoda i jakie upały, a nam cały tydzień lało. Na razie tyle idę czytać dalej zaległości.
Aha, jeszcze tylko wspomnę, że Tamisław dwa dni temu skończył sobie 2 latka :kotek:
Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

Post autor: madziulam2 »

najlepszego dla Tamusia!!!

Ty nie czytaj tylko zdjęcia dawaj :bicz: :bicz:
Awatar użytkownika
donka

Post autor: donka »

Soniu, każdy spędza wakacje jak lubi <mrgreen> Wy chcieliście wypocząć a miśki wolały aktywnie spędzić ten urlop <lol>
Dla Tamisia z okazji urodzin, dużo, dużo zdrówka, mizianek bezliku i przysmaków co dzień na tależyku :tort: :roza:
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

"Tak sobie wspomnę..." Tak pozbawić Tamisia 3 stron życzeń... Oj Soniu, porozmawiamy!

Sto lat dla Tamiego! :tort: :winko:
Beatam

Post autor: Beatam »

:tort: dla Tamusia sto lat!
Awatar użytkownika
Dorota
Agilisowy Rezydent

Post autor: Dorota »

:winko: za zdrowie Tamiego :tort:
Awatar użytkownika
Matyldonka
Agilisowy Rezydent

Post autor: Matyldonka »

Tamisiątko :-) Duzo zdrówka, 100 lat :party:
Awatar użytkownika
bea

Post autor: bea »

fajnie sie czyta , ze kotki na wakacje pojechlay:)) Dla szanownego jubilata owocnych gonitw i zdrowka :tort:
ODPOWIEDZ