Jak sie gdzies przychodzi, to trzeba powiedziec DZIEN DOBRY

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

No, rodzinka dzis rano wyjechala !
Missy jakos sie do nich przyzwyczaila, mimo ze przez te pare dni byla dosc niespokojna i nieufna. Dzis "odnajdzie swoje spokojne katy" i wroci do "normalnosci".
Wczoraj mielismy w prezencie "na powrot z calego dnia poza domem" WIELKIEGO FOCHA. Chyba moja kicia stwierdzila, ze wyjechac o 10h00 i wrocic o 20h00 - tego sie kotu nie robi. Obrazona byla na calego i tylko ogon zakrecala jak ja chcielismy poglaskac albo sie z nia pobawic <lol>
Za to na tunczyka z Schister'a skusila sie bez najmniejszych nawet namowien. Ale i to na focha nie pomoglo <lol> . Dopiero dzis nad ranem doszla do wniosku, ze juz starczy tego fochowania <mrgreen>
Od teraz powrot do spokoju... So british ! :-P
Awatar użytkownika
kosanna

Post autor: kosanna »

Cały jej świat został wywrócony do góry nogami! A teraz powrót do "normalności" przynajmniej na jakiś czas... ;-)) :-) Głaski dla farbowanej wiewióry! :kotek:
kotku

Post autor: kotku »

No. To chyba będą w końcu jakieś wiewiórcze zdjęcia, co? <mrgreen> Foch fochem, ale ciotki czekają!
aaGaa

Post autor: aaGaa »

Wcale się Qudłatce nie dziwię nalot tylu ludzia panoszących się na swoich włościach mieć przez tyle dni, i w dodatku na tyle godzin samą w domu zostawić... też bym się nafoszyła <lol>
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

Yamaha ja jestem pewna, że Missy leży rozpłaszczona na środku pokoju i myśli: ufff w końcu sobie pojechali <lol> !
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

kotku pisze:No. To chyba będą w końcu jakieś wiewiórcze zdjęcia, co? <mrgreen> Foch fochem, ale ciotki czekają!
Jak troche posprzatam w domu <lol> Bo poki co, to mi sie wydaje ze mieszkam na polu bitwy <lol>
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Miss_Monroe pisze:Yamaha ja jestem pewna, że Missy leży rozpłaszczona na środku pokoju i myśli: ufff w końcu sobie pojechali <lol> !
:haha: super fotka !
Ale Ksiezniczce nie wypada tak lezec :nie:
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

MM -> widzialam widzialam widzialam te fotke co wstawilas !
<ok>
(no bo jako ze wycielas, to mnie niektorzy o halucynacje posadza)
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

My nie będziemy oglądać pola bitwy tylko Missy. Mnie pole nie interesuje. <lol> :foto:
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

No dobrze... jakos w tygodniu cos wrzuce (dzis wieczorem pozwolcie mi sie z moja druga polowa "odnalezc", bo po tym "polskim tygodniu" moje biedne kochanie juz mi od rana zapowiedzialo, ze dzis wieczor spedzamy spokojnie "we dwoje", z lampka wina i przed jakims dobrym filmem <tańczy> )
Zablokowany