Jak sie gdzies przychodzi, to trzeba powiedziec DZIEN DOBRY

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
yohjia

Post autor: yohjia »

kurczę, w takim razie muszę i mojego chłopa do żabolandii wysłać..!!
dora
Hodowca
Hodowla: Rizadora*PL
Kontakt:

Post autor: dora »

Witaj Yamaha, wstyd jeszcze się nie przywitałam.

Cieszę się, że ja swojego ślubnego nigdzie wysyłać nie muszę bo osiem łapek od lutego biega po naszych trzech pokojach i cieszę się bardzo, że są dwa bo tarmoszą się na wzajem, a i my nie zawsze mamy czas na drapanie za uszkami.
Ja też miałam na początek jednego kociaka do domku przywieźć, żeby przekonać się jak będziemy sobie radzić i wszyscy byli na to przygotowani. Ups, a do domku wróciliśmy z dwupakiem. Ale jak czytam forum i oglądam ogrom przeróżnych piękności to czasem przemyka mi myśl o trzecim kociaku, a jeszcze trzeci miesiąc nie minął od przyjazdu kociaków.

Jak już ktoś wcześniej pisał nic na siłę, masz rację jeden kotek na początek, kociak będzie miał więcej miłości dla siebie nie będzie musiał się wami dzielić ;-))
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

Dziekuje, dora, za powitanie i za mile slowa zrozumienia !
Awatar użytkownika
kosanna

Post autor: kosanna »

Dzień dobry! Trzymam kciuki za udaną podróż. Bardzo lubię tę hodowlę z ktorej będzie Twoja Kicia. Takie ładne są tam koty, że nie pozostaje mi nic innego tylko trzymać kciuki, żebyś była silna...
Ps. Moi znajomi jak jechałam w drogę do hodowli tylko "popatrzeć" na koty, to nie wierzyli, że dam radę i na wszelki wypadek chcieli zaopatrzyć mnie w transporterek! Dwa maluchy w jednym transporterku z tego samego miotu jakoś dadzą radę! ;-)) :-) :kotek:
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

No proszę jaka zmiana, a myślałam, że to faceta trzeba namawiać na futro, a u Was widzę odmiennie, to facet namawiał Ciebie na futro <gwiżdże> . Mało spotykane. Gratuluję puchatej kuleczki.
kotku

Post autor: kotku »

Witam na forum :) Gratuluję wyboru ślicznej kotki i czekam na dalsze relacje.. i oczywiście dużo, dużo zdjęć.
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

No ja tez bym chciala miec duzo duzo zdjec !
Niestety, hodowca ma stary, "zwyczajny" aparat tylko, no i od czasu do czasu fotografa, ktory maluszki przychodzi pstrykac ! I wtedy pare fotek mam, ale to wszystko....
Jak juz Missy bedzie u nas to sie od aparatu nie odczepie <mrgreen>
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Missy : J-20 :hammer:
A niedawno wprawialismy sie, z moim TZ (nowego slowka sie nauczylam na forum) w nasza przyszla role : OPIEKUNI KOTA. Tesciowie pojechali na wakacje i zostawili nam na 10 dni ich slodziaka. Cos czuje, ze juz wiem, gdzie Missy bedzie przesiadywac.... (jak wykombinuje jak tam wejsc, ale mysle, ze skoro kicia tesciow wykombinowala, to i Missy wymysli ! "Spider-cat" po prostu...)
Najpierw HOP na kanape, potem po kratce do gory :
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Potem tu :
Obrazek

No i CALA SZCZESLIWA (ani sie zdjac nie chiala dac, paskuda, wcale jej nie przeszkadzalo, ze brzusio grubsze niz drewienko i ze troche po obu stronach spadalo lol !) :
Obrazek

dora
Hodowca
Hodowla: Rizadora*PL
Kontakt:

Post autor: dora »

<shock> jaki pająk? kot? Cudo ale żeby tak od razu pod sufit. Boskie, no Missy na pewno polubi to miejsce :haha:
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Piękna kicia :kotek: i do tego alpinistka <lol>
Zablokowany