Na dzień dzisiejszy smakuje im tylko feliks ale tylko w sosie bo w galarecie też nie ruszają

Ja wiem ze to dziadostwo dlatego zapytałam czy znacie cos na podobe ale o dobrym składzie .
A polecisz jakaś dobrą suchą karmę ? Bo z tego co cztam to większość poleca tego Royala kittenJaskier pisze: ↑12 sty 2018, 20:43 Witam
Jakimś cudem dopiero teraz trafiłem na ten watek![]()
![]()
![]()
Spóźnione głaski powitalne dla uroczej kici![]()
Nie słyszałem żeby koty musiały jeść mokre - dobre suche + woda i kot urośnie jak tygrys![]()
Tego Royala za jakiś czas zmień na coś lepszego. Wersje dla poszczególnych ras to wg mnie dzielenie zapałki na czworo.
Bentonitowego Benka zmieniam raz w miesiącu, wtedy też kuweta jest cała myta, wsypuję półtora worka. Dach jest myty co tydzień ale bez wyciągania żwirku itp.
W połowie miesiąca dosypuję pół worka żwirku i po kłopocie.
Czytaj dużo forum - rozwiewa wiele wątpliwości![]()
Na ten etap życia kotka nie za bardzo bo mój Jaskier też go przeżył na RC ale gdy miał 9-10 miesięcy zacząłem testy innych karm (musiały być dobre i smakować). Stanęło na Purizonie ale jest ich wiele, każdy poleci Ci coś innego. Mokrej są tylko 3 widelce (kot urósł to i ilość widelców się zwiększyła) na śniadanie i na kolację, tuńczykowy Applaws .