Romek :)

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Anulka

Post autor: Anulka »

Strasznie ten czas leci, Romek już z nami jest prawie miesiąc :-)
Myślę, że czuje się już jak u siebie, strachu w każdym razie po nim nie widać <mrgreen>
Jestem w nim zabujana maksymalnie <zakochana> , szczególnie za to jego dystyngowane zachowanie.
Nie jest typem kolankowca, nie lubi się miziać za długo, ale jak ma potrzebę to podchodzi i sygnalizuje, że zabawę czas zacząć <lol>
Zabawa polega na delikatnym podgryzaniu mojej ręki, delikatnie mnie chwyci, pokopie tylnymi łapkami i po chwili już jest zadowolony <mrgreen>
Często też bawi się sam, piłeczkami, myszkami (z materiału) no i czym popadnie, dzieci mają sporo zabawek i wiele z nich Romek lubi zakosić do swoich celów <lol>
Piórka już poszły na bok, znudziły się ;-))

Najbardziej zauroczyło mnie w Romku to, że jest jak mój cień :-) , razem wstajemy rano, razem sprzątamy, razem gotujemy, razem odpoczywamy..
Ja do kuchni, Romuś do kuchni, ja do salonu, Romuś do salonu, ja do łazienki, Romuś też oczywiście... <rotfl>
Awatar użytkownika
jasminka
Agilisowy Rezydent

Post autor: jasminka »

Widać oboje czekaliście na siebie i Romek miał być Twoim kotem :kotek:
Awatar użytkownika
pudelek

Post autor: pudelek »

Ależ się cieszę z tych dobrych wieści <klaszcze>
A Romuś jest po prostu przepięknym kotem. <zakochana>
Awatar użytkownika
Anulka

Najchętniej teraz Romi odpoczywa na barku, z tego miejsca ma widok zarówno na kuchnię jak i na salon, więc obserwuje wszystko do woli :-)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Na oknie w kuchni siedzi, gdy obserwuje ptaszki... choć ostatnio, chętnie podgryza mi wiszące tam chwilowo ozdoby świąteczne :-? , zrobiłam je z masy solnej, chyba mu podszedł ten smak <lol>
Obrazek

I stołowo :-) , kulki wiklinowe też są dobre do łapania :-P
Obrazek
Awatar użytkownika
Anulka

pudelek pisze:Ależ się cieszę z tych dobrych wieści <klaszcze>
A Romuś jest po prostu przepięknym kotem. <zakochana>
Wszytkie brytusie są przepiękne <zakochana> , ja jestem zachwycona ich posturą i wielkością :-)
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Super Romuś wygląda i fajnie, że się tak zadomowił :kotek:
Awatar użytkownika
Anulka

jasminka pisze:Widać oboje czekaliście na siebie i Romek miał być Twoim kotem :kotek:
O tym nie pomyślałam <mrgreen> , Romek to pewnie na mnie nie czekał, bo miał wspaniałą poprzednią panią, ale ja pewnie czekałam na niego :-D
Awatar użytkownika
Maru

Post autor: Maru »

Oho, widać jaki Romek strasznie zajęty. Tyle rzeczy do pilnowania i kulki i samochodziki i poobserwować trzeba wszystko :-)
Awatar użytkownika
Dracanka

Post autor: Dracanka »

Gratuluję Romka-cienia <mrgreen> Wiem,jakie to najfajniejsze na świecie,jak kot jest Cieniem :-D
Romek kocha Cię już całym swym wielkim kocim serduchem <serce> Gratuluję bardzo,że tak się ułożylo!
amajka123

Romus

Post autor: amajka123 »

Jestem taka zadowolona jak patrzę na Romka ten wyraz pyszczka mówi mi że jest mu u Was dobrze.
bardzo się cieszę co nie zmienia faktu że bardzo tęsknimy za nim . Nasz dom jest teraz zupełnie inny:( taki pusty. Zawsze po powrocie z pracy rozmawialiśmy ze sobą to Romuś rozkładał się na grzbiecie żeby go głaskać cieszył się z powrotu naszego . Teraz jak wracamy moja córka go nawołuje ale niestety Romek nie wychodzi.:( Zapamiętamy ten cudny czas spędzony z nim na zawsze. Teraz ma nową wspaniałą rodzinkę zatem pozdrawiamy.
Zablokowany