Marchewek i Śpioszek

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Matyldonka
Agilisowy Rezydent

Post autor: Matyldonka »

Kupiłam im ostatnio to coś do zabawy i ogromnie to pokochaly. Pewnie wiecie, że mozna to rozbudowywać - wtedy to bedzie jeszcze większa radocha i jeszcze dłuższy film <mrgreen>

Swoją drogą czemu jak wrzucam te filmy na you tube to tracą na jakości :-x
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

Film super. Zwariowana ;-)) Marchewa jest rewelacyjna- jak nie łapą to zębami złapię cię ty szalona piłeczko <lol> . Zabawka nawet Śpiocha ruszyła, super.
Awatar użytkownika
AgnieszkaP
Agilisowy Rezydent

Post autor: AgnieszkaP »

Matyldonka pisze:Kupiłam im ostatnio to coś do zabawy i ogromnie to pokochaly. Pewnie wiecie, że mozna to rozbudowywać - wtedy to bedzie jeszcze większa radocha i jeszcze dłuższy film <mrgreen>
Tunel z zooplusa jest bardzo podobny, tyle że ta kulka nie świeci i nie zmienia nagle kierunku. Ten jest ekstra!

Matyldonka, czy ja dobrze widzę, te Twoje urwisy to chyba mają dla siebie cały pokój do zabawy?
Awatar użytkownika
Anka
Agilisowy Rezydent

Post autor: Anka »

o rany! Trzy koty!! I jeszcze własny pokój zabaw??? Mój TZ planuje w marzeniach, że podczas budowy domu w planach zawrze również kilka tzw kocich dróg i przejsc, by domostwo bardziej przyjazne dla futrzaka było. Póki co stac nas na klapke do drzwi <lol>
Awatar użytkownika
Yola
Kontakt:

Post autor: Yola »

Zastanawialam sie, co tez za podklad wrzucilas, ze mi YT filmik blokuje. Dobrze, ze jest stronka hydemyass i moglam ominac blokade, dobrze, ze ACTA jeszcze nie weszla w zycie, bo by mnie mogli za takie ominiecie blokady zamknac, ale co tam, warto bylo <mrgreen>
Filmik swietny, koty boskie, a podklad muzyczna... uwielbiam "Don't stop me now", mam to wrzucone w komorke i czesto "zapodaje" ja sobie jako poranny motywator.
Awatar użytkownika
Dracanka

Post autor: Dracanka »

Super filmiki <lol> Takie pełne życia i energii :-)
Koty masz baaardzo fajne i każdy inny, choc niby takie same... ehh <serce> :kotek:
Awatar użytkownika
Matyldonka
Agilisowy Rezydent

AgnieszkaP pisze:Matyldonka, czy ja dobrze widzę, te Twoje urwisy to chyba mają dla siebie cały pokój do zabawy?
Aniu i Agnieszko niestety nie mam pokoju tylko dla kotków, a szkoda...
Te wszystkie zabawki leżą sobie w holu (przedpokój). Jest dosc duzy także sporo można połozyć na podłodze. Nawet dla nas juz nie ma miejsca, ale przecież koty najważniejsze :-) Dzisiaj doszedł tunel wykonany z takiego szeleszczącego materiału, długi prawie na dwa metry.

Yola ten utwor też mnie zawsze motywuje i kotom jak widac też sie spodobał <lol>

Manita też sie cieszę, że Spioch sie ruszył i pacnąl kilka razy łapką. Ostatnio to tylko by leżał i spał :kotek:
Awatar użytkownika
Matyldonka
Agilisowy Rezydent

Dracanka pisze:Super filmiki <lol> Takie pełne życia i energii :-)
Koty masz baaardzo fajne i każdy inny, choc niby takie same... ehh <serce> :kotek:
Dziekuję :-)
Awatar użytkownika
Matyldonka
Agilisowy Rezydent

Agnieszka7714 pisze:Zanudzasz? No coś Ty, filmiki fajowe, nic tylko siadać i oglądać. Futerka wyglądają pięknie.
:-)
beniagor
Hodowca

Post autor: beniagor »

Ja stanowczo mam za mało czasu :-( sorki, że dopiero dzisiaj dotarłam do tego wątku :-)
Filmiki rewelacja, kocie trio niesamowite, kurcze my też mamy takiego podobnego węża, ale nasza kula nie miga światełkami, a szkoda bo widzę, że zabawa przednia. Miziam cała trójkę :kotek: :kotek: :kotek:
Zablokowany