Vitali II von Sturmcastle

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

Bajecznie, obserwacja trwa ale widać pełny luz. Raczej zapytanie w oczach typu "Ty nowy, może coś zmalujemy..." <lol>
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Wspaniałe widoki <serce> <serce> <serce>

Mufinek jest niesamowity <zakochana>

układy w Twoim stradku są rewelacyne , fotki cudne :ok:

:kotek: :kotek: :kotek: :pies:

<serce> <serce> <serce> <serce>
Awatar użytkownika
Ada

Post autor: Ada »

- moja banda jest brdzo przyjazna dla siebie ale też Muffi jest świetnie socjalizowany, Kerstin to wspaniała hodowczyni, wszystkie jej koty są bardzo przyjazne, jej cały dom podporządkowany jest kotom, one moga chodzić wszedzie, kuwetki mają we wszystkich pokojach, wszystkie kotki uwielbiają być głaskane i czochrane- no jednym słowem jestem bardzo mle zaskoczona zachowaniem Muffinka....
- co do mojego stada to myślę, że duży wpływ ma też zachowanie psa, który od razu na dzień dobry wylizał Baranka....może dzięki temu jego zapach był bardziej nasz.... ;-))

- ale ja jestem też zaskoczona futerkiem Baranka- ono naprawdę jest baranie...jest takie mięciutkie w dotyku i takie inne od wszystkich futerek moich kotow....Muffi to prawdziwa mała owieczka....uwielbia kłaść się 'kołami' do góry i czeka na głaski pomrukując z rozkoszy....jest takim maleńkim tłuściutkim roczochrańcem ;-))
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Mufinek jest niesamowity, wyglada bosko :mdleje: ale Twój piechu jest wyjatkowy , ja go uwielbiam <serce> <zakochana>

Musisz mieć wspaniałą rękę do zwierzaków , bo ciepło Twojego domu wali wręcz po oczach.

Nawet nie wiedzą jakie Cudowne miejsce mają Twoje pieszczochy :ok:
Awatar użytkownika
Urssa

Post autor: Urssa »

Masz fajną bandę. Ja też bym chciała mieć taką bandę :) Moje gratulacje za kolejnego kota! Mufinek jest naprawdę ogromny <shock> Jeszcze nie widziałam takiego kota! Będzie z niego piękny kot!
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

Ale super zdjęcia ! A te z Vitusiem i Sapciem.. <zakochana> <zakochana> <zakochana> Jak oni się kochają.. jak ladnie leżą, a jak psina milutko opiera łepek na futerku.. też bym tak chciała aby Lunia pokochała się z moja Gabulą. Tyle że piesio nie mieszka z nami tylko został u rodziców <oops>
Awatar użytkownika
Ada

- Danusiu, Sapcio ma wielki dar miłości do wszystkiego co żyje, naprawdę bardzo się cieszę, że los pozwolił nam sie spotkać <serce>
- on kocha wszystkie swoje koty, no w końcu ma dużo krwi owczarka australijskiego więc traktuje swoje koty jak stado owiec, codziennie wszystkie musi wylizać a po każdym powrocie do domu biega i liczy wszystkie swoje stworki...
- jak któryś kot miauczy to Sapo biegnie sprawdzić co sie stało....kocham tego mojego Ropuszka <serce>
- czasami jest taki widok; kot leży na pleckach wystawia brzuchol i wydaje dziwne dżwięki - takie jakby gruchanie - Sapcio zrywa sie z legowiska i człapie wylizać swojego kota....no widoki niesamowite....i mam wrażenie, że one sie porozumiewają między sobą.....

- całe życie byłam wśród zwierząt i czasami mam wrażenie, że bardziej rozumiem czworonogi niż niektórych ludzi.... ;-))
Awatar użytkownika
Kamiko
Hodowca
Hodowla: Mazuria*PL
Kontakt:

Post autor: Kamiko »

Ada , Mufi jest obłędny i chyba już naprawdę Wasz, tzn Twój i bandy :ok:

Magnolia za oknem mnie rozmiękczyła :-)
Awatar użytkownika
Ada

Kamiko pisze:Ada , Mufi jest obłędny i chyba już naprawdę Wasz, tzn Twój i bandy :ok:

Magnolia za oknem mnie rozmiękczyła :-)
- mam podobne wrażenie, że Muffinek wkroczył jak torpeda w nasze życie i już powoli się zacierają ślady jego inności,,,jest słodki jak prawdziwa czekoladowa babeczka.... :kiss: no a my żarłoki jesteśmy ;-))
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Ależ u Ciebie jest pięknie. Piecho to prawdziwy przywódca stadka i tak się cudnie opiekuje swoimi kocikami <zakochana> Wyjątkowe są te Twoje zwierzaczki :kotek: :pies:
Zablokowany