Lili i Bazylek

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Re: Lili

Post autor: Becia »

Mega ogromne kciuki trzymam za Bazylka <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok>
Daj znać zaraz jak coś więcej będziecie wiedzieli :hug:
Aga L.
Agilisowy Rezydent

Post autor: Aga L. »

Mogg, Danusia dobrze napisała, jak tylko będziesz wiedziała ile potrzebujecie na leczenie Bazylka to pisz, na pewno pieniądze nie będą przeszkodą w jego leczeniu. Dość się już biedak nacierpiał w życiu . Cudownie że się nim tak opiekujecie :kiss:
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

Aga L. pisze:Mogg, Danusia dobrze napisała, jak tylko będziesz wiedziała ile potrzebujecie na leczenie Bazylka to pisz, na pewno pieniądze nie będą przeszkodą w jego leczeniu. Dość się już biedak nacierpiał w życiu . Cudownie że się nim tak opiekujecie :kiss:
Się podpisuję bo tym co napisała Aga :)

Trzymam kciuki!
Awatar użytkownika
mogg

Post autor: mogg »

Dodzwoniłam się do lekarza :) Bazyl prawdopodobnie 21 będzie jechał na rhiniskopię - Pan Doktor złoty człowiek! Fajne podejscie do tego miły kontakt :)

Musimy zrobić badanie ; biochemię - co najzabawniejsze jeszcze powiedział że u mnie w mieście jego kolega się tym zajmuje i że da mi namiar :) bo się przeprowadziliśmy do Ostrowca Św., jutro mam się mu przypomnieć, można wykonać badanię w sobotę <hurra>!! W środę za tydzień mam zadzwonić do niego i umówimy godzinę dokładną :) PanDoktor popytał o wszystko i ustalił wszystko.

Mówi że pomożemy Bazylkowi. Bazyl będzie musiał mieć głodówkę 12h, jeśli będzie ciało obce to wyciągną jeśli to coś innego no to tomografia będzie konieczna ale to w innym terminie już.

Badanie kosztuje : 350z+50zł( jeśli będzie się dało i będzie potrzeba pobrania wycinka do badania to jest to 50 zł).

My pokryjemy koszt biochemii oraz koszt dojazdu autem do Lublina w 2 strony jednak badania nie damy rady - dalej nie pracuję może za 2/3 miesiące ta praca w końcu dla mnie będzie :// Byłabym ogromnie wdzięczna za pomoc ...

Chciałabym aby każdy kto Nam pomoże nie miał wątpliwości że każda kwota została przekazana na Bazylka, nie wiem jak to zrobić? Wiem ze poproszę o fakturę /rachunek/opis z poszczególnymi kwotami aby nikt nie miał wątpliwości, mogę każdej osobie wtedy przesłać czy nawet udostępnić tutaj publicznie.
Pan Doktor nazywa się Dr. Krzysztof Buczek - nr. tel. mogę podać PRV, badanie będzie wykonane w Lublinie - uprzedzę go o tym iż w razie czego może ktoś do niego dzwonic aby zweryfikować to czy Bazyl będzie miał i czy zostały wykonane takie badania przez nas.
Na internecie bez problemu można znaleść pana Doktora również :)

Jak mam zorganizować wpłatę? Czy mam osobny wątek zrobić? Czy wpłaty mają być kierowane na moje konto ? Czy w temacie mogę mie prośbę o pisanie nicku oraz informacji dla Bazylka bym wiedziała wobec której osoby mam być zoobowiązana? Proszę o pomoc formalną .

Bazylek w nowym domu czuje się wyśmienicie, zawołany przybiega chętnie :) jest pogodny i ładnie je, Lila jak to Lila rozrabia na całego , dalej
się biją łapami :/ chba jeszcze jeden drapak będzie trzeba kupić bo mamy wrażenie że jeden to za mało i już sama nie wiem czy biją się o drapak czy po prostu. Bazyl śpi w tej części drapaka w której Lila nigdy nie spała i nigdy się nią nie interesowała. A śpią na zmiany na górze komu się uda wejść - dlatego wnioskuję że jeszcze jeden drapak by się przydał. Teść majsterkowicz powiedział że dokupimy sznurek i zrobi mi drapak :)
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

Az mi sie lza w oku kreci, jak czytam Twoj wpis.
Jesli bedzie ta tomografia potrzebna, to ja troche moge pomoc, ale z pewnoscia nie bede oczekiwala od Ciebie faktury, potwierdzenia, zaswiadczenia ani innego swistka, ktory zapewni, ze wydalas pieniazki na Bazylka.
Wlasne sumienie niech Ci bedzie swiadkiem, jak dla mnie ;-))
Aga L.
Agilisowy Rezydent

Post autor: Aga L. »

Podaj mi proszę na PW swoje dane do przelewu, wpłacę 100 zl. Jeśli nie uzbiera się wystarczająco duzo to dopłacę :-)
Awatar użytkownika
Ania z Gdańska

Post autor: Ania z Gdańska »

Jak obiecałam wcześniej również wspomogę złotóweczką - na adres: kasickaanna@gmail.com poproszę dane do przelewu.
Nie oczekuję żadnego rachunku, ani potwierdzenia. Zdrowie Bazylka jest najważniejsze!!!
Deklaruję wpłatę 30,00 zł.

Gorąco pozdrawiamy :-)
Awatar użytkownika
Truskawka
Agilisowy Rezydent

Post autor: Truskawka »

Mogg, przeczytałam Twój wątek i także proszę o dane do przelewu. U mnie w domu jest taka istota, która bardzo kocha koty i do końca wierzyła, że jego ukochany kot z nim zostanie...Czasem jest tak, że wiele złego się w życiu zdarza i pomoc musi nadjeść z innej strony, żeby w końcu całe zło poszło w siną dal. <serce>
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

yamaha pisze:Az mi sie lza w oku kreci, jak czytam Twoj wpis.
Mi tak samo... :((((
Proszę o numer konta na asiak63@interia.pl wpłacę przysłowiową złotówkę...
Zdrowie Bazylka jest najważniejsze :kotek: :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

Mogg, ja od początku podziwiałam jak walczyłaś o Lili, nic dziwnego że o Bazylka też walczycie :kwiatek: :kiss:
Wyślij mi proszę PW z numerem konta :)
Zablokowany