Effy i Tori :)
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Re: Effy i Tori :)
Molly, szczęśliwego Nowego Roku :-)
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Tak, tak, spodziewaj się telefonu za godzinę i przyjazdu za dwie <rotfl>madziulam2 pisze:Molly uważaj z zaprosinami - Krakowskie dziewczyny są w tym wzgledzie szalone (Maga, PaulinaP i Ja) - spytaj Sonie albo Zuzę <lol> <lol> <lol> <lol>Molly pisze:Madzia jakbym miała dom to bym wzięła 4 kicie pod skrzydełko, chłopaki kremaki mi się podobają:) Więc ... kto tam wie jak będzie <lol>
Dwie czarne dziewczyny Isenkowe widziałam już jako dorosłe, wiadomo jak po Bukę jechałam, a do poznania się z Buką zapraszam, w końcu nie tak daleko <gwiżdże>
Ooo to ja idę na stronkę krabrikową poszukać opalonych kotków - będą ?
Ale fajnie było
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
Marzena, nie strasz dziewczyny - tak źle to nie było - miałaś całą noc na przygotowania <lol> <lol> <lol>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Hehehehe, ja nie straszę, tylko do mnie to mieliście jakiś kawałek do jechania, a do Krakowa to macie pod nosemmadziulam2 pisze:Marzena, nie strasz dziewczyny - tak źle to nie było - miałaś całą noc na przygotowania <lol> <lol> <lol>
- Bartolka
Tak fajnie się między dzieczynkami układa <serce> <serce> Mam przeczucie, że będą się bardzo kochać :-)

Wszystkiego dobrego dla Was w 2013 :-)
Wszystkiego dobrego dla Was w 2013 :-)
- yamaha
- Genius Loci
Wszystkiego dobrego na 2013, Molly !
Czego Ci zyczyc ? Dwupakowego dokocenia <rotfl> ?
(mnie rowniez hodowca radzil sterylke kotki w wieku okolo 10 miesiecy, weterynarz zdawal sie zgodzic z tym pomyslem)
Czego Ci zyczyc ? Dwupakowego dokocenia <rotfl> ?
(mnie rowniez hodowca radzil sterylke kotki w wieku okolo 10 miesiecy, weterynarz zdawal sie zgodzic z tym pomyslem)
- Molly
Wieści od moich dziewczynek:
Effy zazdrosna o malucha, ale przez to pozwala się częściej głaskać, głównie wtedy, gdy widzi, że uwaga koncentruje się na maluchu.
Je, o mokre jest walka, mniej entuzjazmu przy suchej, ale jest zjadana, więc ok. Poza tym , może źle to rozumiem, ale Effy nawołuje małą. W nocy głównie, takie niegłośne dźwięki, ale gdzie by Buka nie była to pędzi - z reguły na trasie biegu jest moja twarz ;) A potem śpią razem.
Buka - przychodzi w nocy na przytulasy, ociera się pyszczkiem o policzki i całuje, w ucho, albo w oko. Nie wiem jak ona to robi, ale umie całować tak, że nie czuć szorstkości języka - jakby samym koniuszkiem. Strasznie kochane stworzonko, tylko trzeba uważać na nią , bo niczego się nie boi i wszędzie chciałaby wejść, sprawdzić, obejrzeć
Oczywiście bójki są, rano i wieczorem, ale staramy się rozbrajać dziewczyny zabawą wspólną - na ogół się udaje. Effy zawsze pierwsza atakuje, ale Buka bywa prowokacyjna.
Effy zazdrosna o malucha, ale przez to pozwala się częściej głaskać, głównie wtedy, gdy widzi, że uwaga koncentruje się na maluchu.
Je, o mokre jest walka, mniej entuzjazmu przy suchej, ale jest zjadana, więc ok. Poza tym , może źle to rozumiem, ale Effy nawołuje małą. W nocy głównie, takie niegłośne dźwięki, ale gdzie by Buka nie była to pędzi - z reguły na trasie biegu jest moja twarz ;) A potem śpią razem.
Buka - przychodzi w nocy na przytulasy, ociera się pyszczkiem o policzki i całuje, w ucho, albo w oko. Nie wiem jak ona to robi, ale umie całować tak, że nie czuć szorstkości języka - jakby samym koniuszkiem. Strasznie kochane stworzonko, tylko trzeba uważać na nią , bo niczego się nie boi i wszędzie chciałaby wejść, sprawdzić, obejrzeć
Oczywiście bójki są, rano i wieczorem, ale staramy się rozbrajać dziewczyny zabawą wspólną - na ogół się udaje. Effy zawsze pierwsza atakuje, ale Buka bywa prowokacyjna.
- asiak
- Agilisowy Rezydent
No to super, że dziewczynki się dogadują i tęsknią za sobą w nocy :-) Słodkie, mądre stworzonka

- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Będzie coraz lepiej

- yamaha
- Genius Loci
Jak to siostry, troche klotni musi byc, ale tak naprawde to na pewno sie (po)kochaja!