*Kostek*Sonia*Rominka*
- elsa
Re: *Kostek*Sonia*Rominka*
Haniu,
nie mam dywanów (tak jak Ty do niedawna <lol> ) i chyba mieć nie będę, trzeba się uczyć na cudzych błędach <lol>
Żartuję of course, ale jak tak się przyjrzeć poczynaniom Sonii, to naprawdę trzeba wiele innowacji wprowadzić, co by kocia przestrzeń nie była zakłócana przez jakieś duperele bez wartości użytkowej <wsciekly>
No po prostu nie jestem przyzwyczajona do tego, że koty eksplorują przestrzeń, Kostek i Romcia są czworonogami naziemnymi ugrzecznionymi, hiehiehie <lol>
Macie rację dziewczyny, muszę się w końcu przestawić na myślenie - kot w dom, pan w dom <lol>
nie mam dywanów (tak jak Ty do niedawna <lol> ) i chyba mieć nie będę, trzeba się uczyć na cudzych błędach <lol>
Żartuję of course, ale jak tak się przyjrzeć poczynaniom Sonii, to naprawdę trzeba wiele innowacji wprowadzić, co by kocia przestrzeń nie była zakłócana przez jakieś duperele bez wartości użytkowej <wsciekly>
No po prostu nie jestem przyzwyczajona do tego, że koty eksplorują przestrzeń, Kostek i Romcia są czworonogami naziemnymi ugrzecznionymi, hiehiehie <lol>
Macie rację dziewczyny, muszę się w końcu przestawić na myślenie - kot w dom, pan w dom <lol>
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Oj dawno mnie w tych pięknych progach nie było
dziewczynkom jakie wielkie poliki porosły <serce>
A Kostek zachwyca swoimi barwami <zakochana> <pokłon>
Głaski dla całej gromadki

A Kostek zachwyca swoimi barwami <zakochana> <pokłon>
Głaski dla całej gromadki
- anex
Oszalałam, zwariowałam na ten widok!
Romisi tyle ujęć, jęzorek na wierzchu, loczek słodki, no malina!
(no, posłodziłam, wynaturzyłam się, emocje z siebie wyplułam)
No, Sonia i Kostek też piękni. Żeby nie było, że mam faworytkę <mrgreen>
Romisi tyle ujęć, jęzorek na wierzchu, loczek słodki, no malina!
(no, posłodziłam, wynaturzyłam się, emocje z siebie wyplułam)
No, Sonia i Kostek też piękni. Żeby nie było, że mam faworytkę <mrgreen>
- mocca6
Jakie boskie stadko! 
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Ciężko się oderwać. Piękne ujęcia, takie artystyczne. Twoje koty powalają za każdym razem na łopatki. Są niesamowicie piękne.
Kostek jest boski. kocham go! <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Sonia i Rominka - zbieram szczękę z ziemi z wrażenia <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
oszalałam z ilości piękna w tym wątku
Kostek jest boski. kocham go! <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Sonia i Rominka - zbieram szczękę z ziemi z wrażenia <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
-
edytaagata
Ale te zdjęcia i koty i corcia śliczne! znow brak słow. Dosłownie.
- elsa
Dziewczynki, dziękuję że doceniacie moje starania w pokazywaniu tego co czuję i widzę, a widząc czuję, że kocham te moje kociaste cudowniaste <serce> <serce> <serce>
No tak jakoś mi się filozoficznie powiedziało <gwiżdże> Ale wiecie o co chodzi!
Niezmiernie mi miło, bardzo ogromnie dziękuję za tyle miłych słów <oops>

No tak jakoś mi się filozoficznie powiedziało <gwiżdże> Ale wiecie o co chodzi!
Niezmiernie mi miło, bardzo ogromnie dziękuję za tyle miłych słów <oops>

- elsa
Dzisiaj Kościu przyszedł o 7.30 na pieszczoty, wygłaskałam futro, ono mnie wycałowało, matko jak jak kocham te delikatne szczypanki zębami <serce>
Sonia przydreptała za Kostkiem, bo ona, muszę Wam powiedzieć, jest zazdrosna o niego! Jak tylko Kościu przyjdzie do mnie, to Sonia zaraz pojawia się w zasięgu wzroku, a zaraz po tym, w zasięgu niego samego (bo nie mnie przecież <mrgreen> ). Bywa, że Kostek odrywa się ode mnie i zaspokaja potrzeby Sonii (jakkolwiek by to nie brzmiało <lol> ), ale czasami poświęca uwagę wyłącznie mnie
Dzisiaj Sonia zadowoliła się poduszką Nataszki i obserwowała nas znad jej głowy <mrgreen>
A i Romisia pojawiła się gdzieś w tym zagęszczeniu łóżkowym, śmignęła mi gdzieś między poduszkami <serce>
Się tłoczno w łóżku robi <roll>
Sonia przydreptała za Kostkiem, bo ona, muszę Wam powiedzieć, jest zazdrosna o niego! Jak tylko Kościu przyjdzie do mnie, to Sonia zaraz pojawia się w zasięgu wzroku, a zaraz po tym, w zasięgu niego samego (bo nie mnie przecież <mrgreen> ). Bywa, że Kostek odrywa się ode mnie i zaspokaja potrzeby Sonii (jakkolwiek by to nie brzmiało <lol> ), ale czasami poświęca uwagę wyłącznie mnie
A i Romisia pojawiła się gdzieś w tym zagęszczeniu łóżkowym, śmignęła mi gdzieś między poduszkami <serce>
Się tłoczno w łóżku robi <roll>
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Mnie by się podobał taki tłok w łóżku <mrgreen>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Kupić łóżko 3 na 3 metry zawsze można <gwiżdże>
Dla takich miśków to bym cały pokój na łóżko przeznaczyła <lol>
Cuda kochane <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Dla takich miśków to bym cały pokój na łóżko przeznaczyła <lol>