Bolek i Lolek i ich domek

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Beate
Agilisowy Rezydent

Re: Bolek i Lolek i ich domek

Post autor: Beate »

Ojej :(((( to łobuziak z niego
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

Post autor: Fusiu »

Nie ma Bola. Echh, co ja mam zrobić, żeby się tak nie szwędał? Sąsiedzi go nie widzieli nigdzie. No jak kamień w wodzie.

Poza tym ten rudy kot brudzi w ich domku. Już mi brakuje materiału do wykładania. Przeganiam go zawsze, ale teraz dostrzegłam,że może to ciężarna kocica. No nie wiem.. I teraz mi źle, że ją tak przeganiałam, ale on/ona bije Bolka i Lolka.

Tak bardzo przykre, że daje im wszystko co mogę, a na tyle spraw nie mam wpływu. Może jednak należy poszukać im domu? ;-(
Awatar użytkownika
jasminka
Agilisowy Rezydent

Post autor: jasminka »

Fusiu pisze:Nie ma Bola. Echh, co ja mam zrobić, żeby się tak nie szwędał? Sąsiedzi go nie widzieli nigdzie. No jak kamień w wodzie.

Poza tym ten rudy kot brudzi w ich domku. Już mi brakuje materiału do wykładania. Przeganiam go zawsze, ale teraz dostrzegłam,że może to ciężarna kocica. No nie wiem.. I teraz mi źle, że ją tak przeganiałam, ale on/ona bije Bolka i Lolka.

Tak bardzo przykre, że daje im wszystko co mogę, a na tyle spraw nie mam wpływu. Może jednak należy poszukać im domu? ;-(
Asiu to kot przy domowy musisz o tym pamiętać robisz co możesz ale to nadal wolno żyjący kot dzięki Tobie wykastrowany i leczony ,karmiony na łeb mu nie kapie, jedyne co można to szukać domu a też nikt Ci nie zagwarantuje że nie będzie wypuszczany na dwór :kiss:
Awatar użytkownika
Kasik
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kasik »

Asiu, strasznie ciężka to sytuacja, sama nie wiedziałabym co począc :(((( :hug:
Kciuki trzymam zeby się Bolus znalaz cały i zdrowy i żeby chłopaki domku się trzymali i pilnowali <serce> <serce> :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

Asiu :hug: :hug: :hug:
Ja nie wiem, czy oni by sie w zamknietym domu odnalezli.... to chyba nie takie proste.
Przyzwyczajeni do "wiatru we wlosach", byliby chyba bardzo nieszczesliwi w czterech scianach :((((

Cudnie sie nimi zajmujesz, to chyba NAJLEPSZE co moglo ich spotkac !
<ok> <ok> <ok> za powrot Bolka :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
ozon
Agilisowy Rezydent

Post autor: ozon »

Lolek być może odnalazłby się jako kot niewychodzący, ale Bolek to chyba na pewno nie. I długo go już nie ma, nawet jak na jego standardy :(((( Mam nadzieję, że wszystko z nim w porządku.

W sprawie rudego kota może poradź się Asiu na miau. Tylko przygotuj się psychicznie <mrgreen> jakby co, bo tam czasem jest mniej miło niż tutaj, ale ludzie mają ogromne doświadczenie dotyczące wolnożyjących kotów, zdobyte w różnych sytuacjach.
Fusiu pisze:Poza tym ten rudy kot brudzi w ich domku. Już mi brakuje materiału do wykładania.
Nie wiem, czy bywasz w takich miejscach, ale może pocięte bluzy polarowe ze szmateksu byłyby dobre.
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

Post autor: Fusiu »

Dostałam od mamy wielką kołdrę polarową. Będę tym wykładać. <roll> <roll> <roll>

A cudy kot gra mi już na nerwach.

Wczoraj byłam pewna,że Bol wrócił. Ale to był Lolek, który niespostrzeżenie przemknął pomiędzy moimi nogami. Jestem przekonana,że dziś lub jutro wróci. Zawsze wraca <oops>

Dziękuję za wsparcie i cieple myśli o bliźniakach :kwiatek: :kwiatek:
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Boleczku, dosyć już szwędania.. Wasza pańcia się martwi i wszystkie ciocie...
Wracaj do Loleczka :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
PyzowePany
Agilisowy Rezydent

Post autor: PyzowePany »

Może jego tak nosi jak jest pełnia <hm> <hm> ??
Już się chyba kończy, trzymam kciuki, żeby się dzisiaj zameldował z powrotem <ok> <ok> <ok> <ok>
Awatar użytkownika
AgnieszkaP
Agilisowy Rezydent

Post autor: AgnieszkaP »

Też zaglądam każdego dnia w nadziei, że Bolek wrócił.
Na długo znika... :((((
Zablokowany