Bella & Carlos
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Bardzo dziękujemy za wszystkie miłe słowa
Kociaki za tydzień skończą już 7 m-cy :-) Ale ten czas leci... Carlos waży już 5,2 kg, ale wydaje mi się, że nie jest gruby. Z kolei Bella jest bardziej filigranowa (3,4 kg). Wzięcie od razu dwójki rodzeństwa było bardzo dobrą decyzją - kociaki są bardzo za sobą, dużo się razem bawią, zostawiam je same w domu bez obaw, że będą mocno tęsknić.
Pod koniec miesiąca szykuje nam się urlop i kociastymi zaopiekuje się moja mama (przeprowadzi się do nas na ten czas :-) )

Kociaki za tydzień skończą już 7 m-cy :-) Ale ten czas leci... Carlos waży już 5,2 kg, ale wydaje mi się, że nie jest gruby. Z kolei Bella jest bardziej filigranowa (3,4 kg). Wzięcie od razu dwójki rodzeństwa było bardzo dobrą decyzją - kociaki są bardzo za sobą, dużo się razem bawią, zostawiam je same w domu bez obaw, że będą mocno tęsknić.
Pod koniec miesiąca szykuje nam się urlop i kociastymi zaopiekuje się moja mama (przeprowadzi się do nas na ten czas :-) )
- bajewka
- Hodowca
- Hodowla: Bajbri*Pl
- Kontakt:
- Agnieszka7714
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Mam dziś trochę luźniejszy dzień, więc odkurzam wątek :-)
Bella i Carlos skończą za tydzień 9 m-cy. Strasznie szybko ten czas leci... Dopiero co odbieraliśmy maluchy z hodowli, a tu nie wiadomo kiedy takie duże kociaste porosły.
Jeśli miałabym opisać koty jednym słowem, to w wypadku Belli musiałabym powiedzieć "gaduła", a o Carlosie "śpioch".
Bella bez przerwy gada - miau, miau miau, e, ee... <lol>
Jest niesamowicie kontaktowa. No i kocha się bawić - nigdy nie ma dość <lol>
Z kolei Carlos uwielbia spać, spać i jeszcze raz spać...
Oba z tygodnia na tydzień są coraz bardziej przytulaste <zakochana>

Bella i Carlos skończą za tydzień 9 m-cy. Strasznie szybko ten czas leci... Dopiero co odbieraliśmy maluchy z hodowli, a tu nie wiadomo kiedy takie duże kociaste porosły.
Jeśli miałabym opisać koty jednym słowem, to w wypadku Belli musiałabym powiedzieć "gaduła", a o Carlosie "śpioch".
Bella bez przerwy gada - miau, miau miau, e, ee... <lol>
Jest niesamowicie kontaktowa. No i kocha się bawić - nigdy nie ma dość <lol>
Z kolei Carlos uwielbia spać, spać i jeszcze raz spać...
Oba z tygodnia na tydzień są coraz bardziej przytulaste <zakochana>