Podarowana Misia
- gosiaczek8807
- Renia
Widok rzeczywiście niecodzienny dla brytka, ale tu trzeba jednak się zastanowić, co możnaby było poukładać, aby kot mógł swobodniej wspiąć się do góry i bezpiecznie zejść.
Z takich skoków mogą wywiązać się problemy ze stawami, przerobiłam to z Megi i nie polecam nikomu
Może to rzeczywiście wiewiórka? byłoby taniej karmić, zamiast karmy za grube pieniądze, nazbierałabyś kosz orzechów i po sprawie <lol>
Z takich skoków mogą wywiązać się problemy ze stawami, przerobiłam to z Megi i nie polecam nikomu
Może to rzeczywiście wiewiórka? byłoby taniej karmić, zamiast karmy za grube pieniądze, nazbierałabyś kosz orzechów i po sprawie <lol>
- asiunia0312
Co do mebli, mam je ustawione schodkowo, łózko, biurko, komoda, szafa. Największa różnica wysokości między meblami to 60cm (tj. komoda-szafa). Myślę, że to nie jest dużo, ale jednak mogę się mylić. Mam jednak nadzieję, że jej się odwidzi spanie tam. Bo ani ją tam pogłaskać, ani przytulić, bo to pod samym sufitemRenia pisze:Widok rzeczywiście niecodzienny dla brytka, ale tu trzeba jednak się zastanowić, co możnaby było poukładać, aby kot mógł swobodniej wspiąć się do góry i bezpiecznie zejść.
Z takich skoków mogą wywiązać się problemy ze stawami, przerobiłam to z Megi i nie polecam nikomu![]()
Orzechów Misi nie dawaliśmy chyba że tylko do zabawy. Ale słonecznik sama sobie wyciąga z miski. Zje parę i dość. <lol>
- asiunia0312
W piątek przyszedł Misiowy transporter, (bo stary się połamał) taki jaki doradzaliście na forum tj. Pet Cargo Cabrio . Misia pokochała go od razu, jak go zmontowaliśmy weszła i poszła spać :-P. Mieliśmy nawet szansę go przetestować, bo jechaliśmy na wieś. Transporter rewelacja !! Wyciszał płacze i lamety Misi (bo marudzi strasznie przy podróży) i poszła spać. W drodze powrotnej ani jednego miałknięcia ! Czuje się w nim bezpiecznie i ta szybka, rewelka :-P Nie żałuje ani złotówki :-> . Zastanawiam się czy nie postawić jej go na szafie, żeby tam sobie spała <roll>
Chcieliśmy z TŻ wyjść z nią na podwórko, ale spadł śnieg i było za zimno
. A ostatnim razem tak pięknie zwiedzała ogród... Ale nie wyjęłam karty z laptopa
. Mam już pomysł na zdjęcie Misi z... ale to niespodzianka <aniołek>
Razem z transporterem przyszły zabawki dla Misi tzn.piórka na patyczku. Pookochała je, wcześniej bawiła się kurczakiem z piórkami, ale zaczął łysieć <tańczy>
Koniec zanudzania, czas na zdjęcia !!
A tak Misia z TŻ-tem "kładli się spać" a pańcia pstrykała zdjęcia <mrgreen>
Początki zabawy
Jeszcze jeden i mogę się uczyć pływać <gwiżdże>
No daj jeszcze jeden
Hmmm... Pan też tak wywala jęzor jak się skupia, może to pomoże...
Omnomnomnom i tak mi zaraz zabiorą
A masz !!
Złapałam !! a teraz pożałujesz <diabeł>
Mój pomponik
Zaniosę go w bezpieczne miejsce
A tam co się rusza?
Nie mam szyi, ale mam pomponik ! <tańczy>
Odklej się Ty niedobre coś
Co się patrzysz?
Echooo... chooo cho..
Pan i tak posprząta... <aniołek>
Gdzie mój pomponik ?
W tym tygodniu TŻ dokończy tubę, nareszcie.... Nie ma półek
a w środku dywan, żeby nie wpadła. Ja go odzyskam, a Misia będzie miała plac zabaw. W planach domowy drapak(z litego drewna), albo od Rufiego. Szczerze mówiąc nie wiemy co wyjdzie taniej <lol>
Chcieliśmy z TŻ wyjść z nią na podwórko, ale spadł śnieg i było za zimno
Razem z transporterem przyszły zabawki dla Misi tzn.piórka na patyczku. Pookochała je, wcześniej bawiła się kurczakiem z piórkami, ale zaczął łysieć <tańczy>
Koniec zanudzania, czas na zdjęcia !!
A tak Misia z TŻ-tem "kładli się spać" a pańcia pstrykała zdjęcia <mrgreen>
Początki zabawy
Jeszcze jeden i mogę się uczyć pływać <gwiżdże>
No daj jeszcze jeden
Hmmm... Pan też tak wywala jęzor jak się skupia, może to pomoże...
Omnomnomnom i tak mi zaraz zabiorą
A masz !!
Złapałam !! a teraz pożałujesz <diabeł>
Mój pomponik
Zaniosę go w bezpieczne miejsce
A tam co się rusza?
Nie mam szyi, ale mam pomponik ! <tańczy>
Odklej się Ty niedobre coś
Co się patrzysz?
Echooo... chooo cho..
Pan i tak posprząta... <aniołek>
Gdzie mój pomponik ?