Niebieska Tamira i ragdoll Timon

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Monic

Re: Tosia[*], ragdoll Timon i oczekiwanie na nowe futerko

Post autor: Monic »

Ledwo tu jestem, ale już wiem o BMW <tańczy> Za takie jak na Twoim zdjęciu to hmmm....Nieeee, nie oddam mojej ciapy, BMW nie jest takie mięciutkie jak króliczek :-D
Ragi mają swoje super cechy, ale w jego ciapowatości jest też jeden minus - jest leniwy jak sto pięćdziesiąt i tylko by spał i jadł! A brzuchol rośnie! :axe: Skończył w październiku roczek i już mi dobił do 7 kg! Już mu porcjuje jedzenie, ale to za mało, powinien się ruszać, a dla niego super zabawą jest machanie łapą...dupkę ruszy tylko do michy -_-' Nie wiem dlaczego nie nazwałam go Garfield...Bo nie jest rudy? Garfield to styl życia, a Timon taki styl prezentuje <lol> Czekamy zatem na naszą wybawicielkę rozruszycielkę...Tośka dała radę, myślę że mała też da ;-))

Tak się kotły kotłowały
Obrazek

A teraz to tylko...
Obrazek
<lol>
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Timonek wygląda ślicznie <zakochana> 7 kg u niego nie widać w ogóle to chudzina <lol> tylko raczej do noszenia ciut ciężki <lol> ja mam 6,5 kg kocura i mi naprawdę wystarczy zwłaszcza przy problemach z kręgosłupem <lol> ,a moja kota niby tylko prawie 6 ale lubi być noszona <diabeł> i tu niestety ręce mi opadają <lol>

:kotek: <serce> <serce>
Awatar użytkownika
Betuś

Post autor: Betuś »

Nic tylko położyć sie obok nich <zakochana>
Awatar użytkownika
Sylwia
Hodowca
Hodowla: Pretty Baloo*PL
Kontakt:

Post autor: Sylwia »

Piękny jest Timonek <zakochana>
A jaki zmęczony po kąpieli <mrgreen>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Ja nie mogę jaki Timonek jest cudnym i grzecznym kotełkiem <zakochana> <zakochana> <zakochana>
A maleńka Zafirka śliczna i oczka takie łobuzerskie, że na pewno będziecie mieć wesoło i nudzić się nie będziecie <mrgreen> :kotek:
Będę trzymała kciuki, żeby oba kotki się szybko polubiły <ok>
U mnie Tobi też miał rozruszać Tamisia-ciapciaka, ale jak na razie to Tamisiowi przybyło kolejne pół kilo i dobił już do 8 kg :mdleje: a ruszać to jak się nie chciał, tak nie chce. No może poza 2 minutami rano, kiedy zdarzy mu się z małym przelecieć.
Awatar użytkownika
norka
Agilisowy Rezydent

Post autor: norka »

o jeny kot w kąpieli... <shock> <shock> <shock> no tego jeszcze moje piękne oczy nie widziały :-) :-) :-) i jaki z niego <aniołek> prześliczny <zakochana>
nie martw się na zapas o Zafirkę...może jej aklimatyzacja będzie szybsza...mój Wezyrek zadomowił się u nas od razu....obyło się bez chowania i miaukolenia...pełen luz od początku <lol> czego i Wam życzę :-)
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Timonek w kąpieli niesamowity <shock> :kotek: :kotek: :kotek:
Malutka przesłodka <zakochana> :kotek: :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Monic

Post autor: Monic »

Eeeee, no nie mówicie, że żaden z Waszych kotków nie lubi się kąpać, słyszałam o takich, które lubią ;-) Timon nie lubi, ale jako osiołek nie protestuje <mrgreen> On ma tak mało skomplikowany sposób bycia, że aż mu czasem zazdroszczę ;-)
Sonia - ja też nie liczę, że go mała od razu rozbiega na maksa, ale wiem że jak była Tosia to jednak ruszał się odrobinę więcej. Trochę się gonili rano i wieczorem, ale dużo się kotłowali, bawili w zapasy...Na pewno mniej się nudził z nią niż sam. Jeszcze troszkę musi on i my wytrzymać we trójkę :-)
kinus
Hodowca
Hodowla: Kabrirus*PL
Kontakt:

Post autor: kinus »

Mój Bajek identycznie stoi w kąpieli. Nie wiem, czy lubi, ale kąpany jest regularnie i pięknie to znosi - siedzi w wannie i czeka, aż wreszcie wszystkie te szampony na niego wyleję. Lubi płukanie, wtedy ma masaż całości ciepłą wodą.

Piękny ragdol <zakochana> w moim ulubionym ragdolowym kolorku.
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Kinus no to ja juz teraz jestem totalnie zakochana w Bajku <serce> o matulu co za KOCUR <shock> :mdleje: <offtopic> ale musiałam no taka wiadomość <serce>
Zablokowany