taaaaaaa odnośnie tych zapachów to mój ojciec powiedział "wykąp je oba, będą pachnieć tak samo" a ja popatrzałam na niego i puknęłam się w czółko....Sonia pisze:Edzio musi nasiąknąć domowymi, znajomymi zapachami, na razie jeszcze pachnie swoim starym domkiem :-)
Eddy & Kronos - nasi Królowie świata
- SHEszunia
- Becia
- Agilisowy Rezydent
- SHEszunia
Midunia moja kochana na swoją kolej będzie musiała zaczekać, bo bateria padła....
Lodówki nie ma, świnek też, pandy też, Julcik nie dojechała, więc na zdjęcia się tylko Eddu załapał...
mmm kocham piórka

taaki piękny jestem

poza tym uwielbiam aparat i zdjęcia

a na koniec puszczam Wam oczko i dziękuję za kciukaski, dziękuję za dobre słówka, bardzo mi tutaj dobrze

Beciu staram się tak właśnie robić, bawić z obojgiem a ją miziać, tulić, głaskać, szetać czułe słówka na tyle na ile mi zołza kochana pozwala
Póki co, średnio wychodzi, bo MIdi jak tylko czuje na ręce zapach Eddzia to ucieka albo furczy...
Lodówki nie ma, świnek też, pandy też, Julcik nie dojechała, więc na zdjęcia się tylko Eddu załapał...
mmm kocham piórka

taaki piękny jestem

poza tym uwielbiam aparat i zdjęcia

a na koniec puszczam Wam oczko i dziękuję za kciukaski, dziękuję za dobre słówka, bardzo mi tutaj dobrze

Beciu staram się tak właśnie robić, bawić z obojgiem a ją miziać, tulić, głaskać, szetać czułe słówka na tyle na ile mi zołza kochana pozwala
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Hodowla: ClarusCattus*PL
- Kontakt: