Megi i Fibi :)

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Post autor: mimbla »

A zdjęć to już ze sto lat nie było... <hm>
Awatar użytkownika
Dracanka

Post autor: Dracanka »

mimbla pisze:A zdjęć to już ze sto lat nie było... <hm>
mhmmm. Też apeluję o :foto: <mrgreen>
Awatar użytkownika
Renia

Post autor: Renia »

Zdjęcia to dopiero w przyszłym roku <lol>
Moje Panienki mało mnie teraz mają, bo stale siedzę w pracy. Nawet dzisiaj, kiedy większość z Was pewnie już szykuje kreacje <diabeł>
Chociaż witanie Nowego Roku w pracy ma swoje uroki .... albo nie :-/

Wszystkim futerkowcom życzę spokojnej nocy, a ich właścicielom szampańskiej zabawy :winko:

Mimbla- znowu oszałamiający avatar :mdleje:
Jak Ty masz taki talent, to ja mogę nawet zrobić focha osobiście, by zawalczyć o nagrodę <roll>
Awatar użytkownika
gosiaczek8807

Post autor: gosiaczek8807 »

Renia pisze:Zdjęcia to dopiero w przyszłym roku <lol>
<diabeł>
To jak będzie? :D

Nie no, odpocząć przede wszystkim trzeba, należy się i nam i kotom po Sylwestrze.
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Renia pisze:Zdjęcia to dopiero w przyszłym roku
Ja właśnie chciałam przypomnieć, że mamy już nowy rok <lol> więc wypadałoby spełnić, co się naobiecywało :-P
Awatar użytkownika
Renia

Moje dwa miśki musiały w tym roku zostać same na sylwestra i bardzo się bałam, jak to zniosą i jak tylko wróciłam z pracy to leciałam jak oszalała do domu, żeby zobaczyć, czy wszystko ok. Pozwoliłam sobie na to, żeby je zostawić, bo w zeszłym roku spokojnie przespały cały ten fajerwerkowy szał i teraz najpewniej było podobnie. Kicie rozmruczane, zrelaksowane, mieszkanie w jednym kawałku <mrgreen>

Obiecuję zdjęciową poprawę, jednak najpierw muszę odespać ten noworoczny maraton i oporządzić koty, bo są niepoczesane :-o
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Post autor: mimbla »

Weekend nadchodzi, może jakieś foty dziewczyn się pojawią...
Awatar użytkownika
Renia

Wiem, wiem. Jestem zła i niedobra, ale zdjęć nie udało mi się ładnych zrobić, na swoje usprawiedliwienie nie mam nic i należą mi się baty :bicz:
Obiecuję się poprawić.
Jako zadośćuczynienie muszę się pochwalić, że dzisiaj jadę po nowe tło zdjęciowe dla moich ulubieńców, więc choćby foty miały być złej jakości, to pokażę <lol>

Problem mam z Fibulką nadal, a może nie tyle z nią, co z TŻ-tem. Od jakiegoś czasu krwawienie było znacznie mniejsze, a przedwczoraj biedulka znowu silnie się pokrwawiła. To pytam chłopa, co ona zjadła, a ten mi się skurczybyk przyznał, że zostawił Danio na stole i młoda się do niego dorwała :-x Biedna kitka, ma tak silną nietolerancję, że dwa chlipki jęzorkiem po serku i dzieje się teksańska masakra w jej jelitkach :-( Na sterydzie jest już bite dwa miesiące a tu taki wypadek :-( Staram się uważać, żeby nie jadła nic poza tymi chrupkami dla alergików, ale jak widać zdarzają się wypadki.
Już nie mówiąc, że ta karma jest potwornie kaloryczna i z Megi robi mi się baloooon, ale nie będę ryzykować, żeby dawać im inne karmy, bo nie siedzę ciągle w domu i nie mogę ich tak pilnować :-|
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

biedna kicia, trzymam mocno za jej zdrowie
Awatar użytkownika
maga
Hodowca
Hodowla: KRABRIKA*Pl
Kontakt:

Post autor: maga »

Renia czekamy na zdjęcia z niecierpliwością chociażby balooona miały przedstawiać ;-))

Co do męzowskich wpadek ...ach ...ja mam to samo. Kot był na diecie z przykazaniem żadnych frykasów, a mój mąz zjadł z nia serka - dlaczego pytam? bo mi nosem do niego właziła <shock>
Zablokowany