Miot M - Ino i Fado

Zablokowany
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

Ale jak tu nie niuniać takiego słodziaka. Ja ze swoim to nawet obiad gotowałam trzymając go na rękach. Człowiek wariuje przy takich misiach.
Marzena

Post autor: Marzena »

Ja dopiero dzisiaj filmik ze stołówki zobaczyłam. Jestem pod wrażeniem. Do kina na tego rodzaju maraton filmowy bym poszła. A jak bym miała w domu takie atrakcje to pewnie przestałabym do pracy chodzić ;-))
Pani koty są piękne, zadbane.
Podziwiam też wiedzę i obiektywizm w ocenie takich maluszków.
wlapka

Post autor: wlapka »

wlapka pisze:Jeśli Kwinto nikt nie chce( prawda, ze ludzie są dziwni..?)
Chcą, i owszem, ale dla Kwinto szczególny człowiek jest potrzebny, i nieprędko pewnie się znajdzie <mrgreen>[/quote]

ahaaaa... <mrgreen> no to trzymam kciuki za Szczególnego <ok>
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

Za nami pierwsze kastracje, wczoraj na stole znaleźli się Miko, Einstein i Mumio. Chłopaki w ogóle prawie nie zauważyli zabiegu, jak ich przywiozłam, Mumio miał jeszcze taką śmieszną kiwającą się głowę, w domu przez pierwszą godzinę jeszcze trochę zadami przy chodzeniu zarzucali, poszli spać na godzinę, a jak wstali, zaczęli się drzeć o jedzenie i mordować po staremu młodsze rodzeństwo. Miko pochodziła trochę we wszystkich kierunkach, próbując pozbyć się kubraczka, powściekała się, że się nie da, przespała dwie godziny, wstała, i zaczęła się drzeć o jedzenie nie zwracając już uwagi na wdzianko. Wieczorem po staremu wyskoczyła z kojca, wdrapała się na drapak Borgii i na szafę, czym doprowadziła mnie do rozpaczy, bo to taki kawałeczek terenu zarezerwowany dla Borgii. Kojca już nie ma, został tylko kawałek płotka oddzielający wąski pasek podłogi przy szafie z drapakiem, takim skrawku dla Borgii.

Nie udało mi się królewny porządnie uczesać, bo kubraczek bardzo przeszkadza, ale widać moją lwicę :)

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

Post autor: madziulam2 »

cudna <zakochana>
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

Jaki wacik <serce> To chyba najbardziej porośnięty ze wszystkich agilisowych kudłaczy, chyba, że jestem w błędzie.
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

Jeszcze Grace taka była, ale Grace takiej głowy nie miała, tutaj jest po prostu bosko <oops> I chyba będzie lubiła czesanie! :radocha:
Awatar użytkownika
nataniela
Hodowca
Hodowla: Britabby*PL
Kontakt:

Post autor: nataniela »

Piękna <serce>
Awatar użytkownika
Yola
Kontakt:

Post autor: Yola »

Ja najbardziej ze wszystkich miotow upodobalam sobie kudlacze (wybaczcie ten brak obiektywizmu <mrgreen> ), owszem, Miko jest sliczna, ale moje <serce> skradl Kwinto.
Awatar użytkownika
Vanicca

Post autor: Vanicca »

Ja tam będę się powtarzać <mrgreen> . Dla mnie z całej siedemnastki Miko jest "NAJ" <serce> <serce> <serce> !
Zablokowany