Lucek, Leoś i Jadwinia

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Hann

Post autor: Hann »

Dziewczyny, dziękuję <pokłon> Jak zwykle jesteście nieocenione :-) Drzwiczki od razu po Waszych postach zostały oczywiście zdjęte, Lucek poleciał w te pędy <mrgreen> Rzeczywiście chyba myślał, że zamknięte... <lol> Całe szczęście podłoga nie była podlewana, więc dzielnie się moje koty do nowego ustrojstwa zaadaptowały :kotek: :kotek:

Z drzwiczkami będę co jakiś czas ponawiać próby, skoro Leoś wchodzi bez problemu, to może u Lucka jest to tylko kwestia chwilowo kontuzjowanej końcówki ogonka... Sęk w tym, że kupiłam kuwetę z filtrem, a bez drzwiczek filterek nie ma szans zadziałać i upojny zapaszek pozostaje bez zmian <diabeł>
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

Ja wyjęłam drzwiczki i mimo wszystko filtr został, wierzę, że coś "działa" ;-))
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

No i superowo. Ja swoje futerka musiałam uczyć jak korzystać z kuwety z drzwiczkami, bo nie umieli, bali się ich, więc uchylałam delikatnie, kot wchodził, bawiłam się z nim pacając drzwiczki ręką. I tak po godzinie już wiedział, że otwarte i całe jego i jak można fajnie o 4 rano pobawić się bujanymi drzwiczkami. <diabeł>
kotku

Post autor: kotku »

Cieszę się z happy endu! :ok: A może... jakaś fotostory? <gwiżdże>
Awatar użytkownika
Witcha

Post autor: Witcha »

Hann pisze:Dziewczyny, dziękuję <pokłon> Jak zwykle jesteście nieocenione :-) Drzwiczki od razu po Waszych postach zostały oczywiście zdjęte, Lucek poleciał w te pędy <mrgreen> Rzeczywiście chyba myślał, że zamknięte... <lol> Całe szczęście podłoga nie była podlewana, więc dzielnie się moje koty do nowego ustrojstwa zaadaptowały :kotek: :kotek:

Z drzwiczkami będę co jakiś czas ponawiać próby, skoro Leoś wchodzi bez problemu, to może u Lucka jest to tylko kwestia chwilowo kontuzjowanej końcówki ogonka... Sęk w tym, że kupiłam kuwetę z filtrem, a bez drzwiczek filterek nie ma szans zadziałać i upojny zapaszek pozostaje bez zmian <diabeł>
Dorszka gdzieś daje swietną instrukcję jak sobie radzić w takim przypadku... ale nie pamietam gdzie...

wujek google bardzo pomocny
tylko przeprazam ale nie potrafię takiego fajnego linka zrobić ;(

viewtopic.php?p=20723&sid=5a08099e5ba4e ... c553559f4d
Awatar użytkownika
Hann

Post autor: Hann »

Kuweta obcykana <mrgreen> Nic panom nie przeszkadza, że jest jedna a nie dwie, i z drzwiczkami a nie bez. Filtr przy zamkniętych drzwiczkach działa jednak dużo lepiej <lol> więc się uparłam i tak długo zamykałam drzwiczki za sikającym Luckiem aż się nauczył jak wyjść z pułapki, a potem zastosował tę samą metodę przy wchodzeniu <mrgreen> Przedtem siedziała bida po jednej albo drugiej stronie i czekała aż odźwierny otworzy <diabeł>
Fotostory niestety nie będzie bo Leosiek jest za szybki, a Lucek korzysta z kuwety ukradniem, bo jednak chyba uważa że obciach że sobie sam musi drzwi otwierać <mrgreen>
Ale udało mi się złapać koty w sytuacjach mniej intymnych i tych kilka fotek załączam :-)

Niewiniątko. Czeka na aureolkę <święty>
Obrazek

Chwila przerwy. Widzowie o słabszych nerwach proszeni są o odwrócenie monitorów <lol>
Obrazek
Obrazek

Powrót niewiniątka <święty>
Obrazek

Lucka zdjęcie jest zupełnie zwykłe, ale dla nie wyjątkowe, bo cierpi ten mój kot chyba na agorafobię <lol> a tym razem, o dziwo, po obwąchiwaniu przez kwadrans wiatru i kory pod krzakiem pod który się wcisnął i krzaka jako takiego, doszedł chyba do wniosku że skoro nie udaje mu się siłą woli przenieść w magiczny sposób spowrotem na kanapę to się przejdzie po trawie <mrgreen>
Obrazek
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Słodkie te Twoje kociaki :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Leosia to ja poprosze foteczkę z bliska tylko on ma tak cudna mordulke <zakochana>
prezentuje sie jak zawsze cudnie :ok:

Lucek tez pięknota i te oczyska śliczne ma <mrgreen>

:kotek: :kotek: <serce> <serce>

rozumiem ,ze do obcykania kuwety potrzebni są Dedektywi <mrgreen> może tak ci z tvn -u by coś obcykali taka bystra ekipa <lol>
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

Przepiękne koty, bardzo miło się patrzy na fotki :-). Leoś jest niesamowity <zakochana>
Awatar użytkownika
Joanna P.

Post autor: Joanna P. »

Leoś na drugim zdjęciu ma wzrok zabójcy - stosownie do sytuacji zresztą ;-)) <serce>

A Lucek to taki zagubiony w wielkim świecie miś <serce>

Miziaki dla obydwu :kotek: :kotek:
Zablokowany