Khaleesi & Mordimer

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
annishere

Re: Khaleesi & Mordimer

Post autor: annishere »

MoniQ pisze: 21 sie 2019, 11:36
annishere pisze: 21 sie 2019, 11:21 Wpadam ponadrabiać trochę zaległości, bo przecież możesz mnie wprowadzać w kompleksy zdjęciami nie tylko na insta :mrgreen:
BTW. Zerknęłam ostatnio na Twojego bloga i pomijając smakowitości (bo jestem szalenie nie -kuchenna) to dopiero zobaczyłam, że masz silne powiązania ze światem planszówek :milosc: :serce:
O tak, tak :) Planszówki są bardzo ważne w naszym życiu :) Kojarzę, że na zdjęciach u Ciebie też się pojawiały, więc domyślam się, że w Twoim też? :)
Tak, właśnie sobie zdałam sprawę ostatnio, że na forum gier planszowych jestem od 2013 roku :) Miałam nawet jakieś blogi o planszówkach i psie...Bull on board :) Czasu ostatnio mało na granie, ale nadal namiętnie czytam/oglądam o planszówkach i oczywiście kupuję.
jak tylko skonczy mi sie obecne wyjazdowe szalenstwo to wracam do regularnego grania z ziomkami :)

Jakiś czas temu prwadziłam fanpage o kulturze (w tym grach), ale jakoś chwilowo zgubilam wennę :-|
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

annishere pisze: 21 sie 2019, 13:17 Tak, właśnie sobie zdałam sprawę ostatnio, że na forum gier planszowych jestem od 2013 roku :) Miałam nawet jakieś blogi o planszówkach i psie...Bull on board :) Czasu ostatnio mało na granie, ale nadal namiętnie czytam/oglądam o planszówkach i oczywiście kupuję.
jak tylko skonczy mi sie obecne wyjazdowe szalenstwo to wracam do regularnego grania z ziomkami :)

Jakiś czas temu prowadziłam fanpage o kulturze (w tym grach), ale jakoś chwilowo zgubilam wennę :-|
Ooo, to może gdzieś się nasze drogi przecięły na którymś z konwentów.... kiedyś jeździliśmy dość często, teraz już mniej się chce...Grać gramy, ale w gronie znajomych albo we dwoje, ciągle coś ogrywamy nowego...
Znasz może portal znadplanszy.pl? ;-))

PS. jesteś euro czy ameri bardziej? ;-))
Awatar użytkownika
annishere

Post autor: annishere »

MoniQ pisze: 21 sie 2019, 14:22
annishere pisze: 21 sie 2019, 13:17 Tak, właśnie sobie zdałam sprawę ostatnio, że na forum gier planszowych jestem od 2013 roku :) Miałam nawet jakieś blogi o planszówkach i psie...Bull on board :) Czasu ostatnio mało na granie, ale nadal namiętnie czytam/oglądam o planszówkach i oczywiście kupuję.

Jakiś czas temu prowadziłam fanpage o kulturze (w tym grach), ale jakoś chwilowo zgubilam wennę :-|
Ooo, to może gdzieś się nasze drogi przecięły na którymś z konwentów.... kiedyś jeździliśmy dość często, teraz już mniej się chce...Grać gramy, ale w gronie znajomych albo we dwoje, ciągle coś ogrywamy nowego...
Znasz może portal znadplanszy.pl? ;-))

PS. jesteś euro czy ameri bardziej? ;-))
Raczej ameri, ale nie pogardzę wojenką z żetonami :)
https://boardgamegeek.com/collection/us ... large&ff=1

znadplanszy.pl znam i czytuję :mrgreen:

Teraz widzę powiązania :shock:
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Jednak rozłąka cementuje związek :lol:
IMG_20190825_094424.jpg
Awatar użytkownika
Luinloth
Agilisowy Rezydent

Post autor: Luinloth »

Ale słodko :serce: :serce: :serce:
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

Pfffffffffffffffffff
WYNOCHA MI Z TAKIMI FOTKAMI :wsciekly: :wsciekly: :wsciekly: :wsciekly:
:kaszana:

(chyba na rok bym musiala wyjechac, zeby moj niedzwiedz sie tak polozyl, a i to nic pewnego :facepalm: )
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

Jak pięknie :milosc: :milosc: :milosc: :milosc: :milosc: :milosc:
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Powinni Ci jakąś karę wymierzyć, a nie jeszcze się tak spoufalać :lol: ;-))
Kochane misie :kotek: :kotek: U mnie tylko Tobinek daje radę tak na nogach poleżeć. Tamisia można do woli głaskać, nawet po brzusiu, jak leży kołami do góry, ale zawsze na pewnym gruncie, nigdy nie na rękach czy kolanach.
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Żeby nie było, na co dzień tego nie mam :D Kaliska wprawdzie kładzie się nad ranem koło mnie i tak śpi aż nie wstanę, ale Mordimuś to chyba sobie nie mógł miejsca znaleźć z głodu :D No i dodam, że tylko się pańcio poruszył i Mordimuś prysnął w ułamku sekundy do tatusia :lol:
Awatar użytkownika
BabaJaga
Agilisowy Rezydent

Post autor: BabaJaga »

Ojej! Takie afrykańskie upały, a Ty futrami opatulona? :shock: :lol:
Zablokowany