Trzymajcie kciuki żeby wszystko poszło dobrze.
Igor i Molly
- pudelek
Jutro o 9 jedziemy ciachać pomponiki. Bardzo się denerwuję, że będę musiała zostawić tam Igorka samego.Mam nadzieje że wszystko będzie ok
Kociak jest dziś rozdrażniony i marudny, bo jest głodny. Zjadł tylko śniadanko więc teraz nie daję mi żyć i zaczął podgryzać kwiatki, czego wcześniej nie robił.
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
- pudelek
Uff ,jesteśmy już po. Wydaję się że wszystko jest w porządku. Niestety Iguś nie chce leżeć w ciepełku tylko łazikuję po zimnej podłodze. Mam nadzieję że mu to nie zaszkodzi.
Po wyjściu z kontenerka pierwsze swoje chwiejne kroczki skierował w miejsce gdzie normalnie stały miski z jedzeniem. Dostał odrobinkę ukochanego tuńczyka, którego bardzo powolutku spałaszował. Nie chciał pić ani skorzystać z kuwety. Teraz śpi, ale niestety na podłodze.
Po wyjściu z kontenerka pierwsze swoje chwiejne kroczki skierował w miejsce gdzie normalnie stały miski z jedzeniem. Dostał odrobinkę ukochanego tuńczyka, którego bardzo powolutku spałaszował. Nie chciał pić ani skorzystać z kuwety. Teraz śpi, ale niestety na podłodze.
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt: