Kitunia to prawdziwa dama ,Tylko ją podziwiać i wielbić <zakochana>
Chłopcy na dywanie jak dwa cukiereczki
A Eliot to kawał już kota jest <shock> Piękny <serce>

Tak właśnie kombinujemy w tym kierunku, tylko że u nas sufit mamy na wysokości 4,8mjasminka pisze: a na choinkę mam jeden sprawdzony sposób najpierw jak dzieci były małe a teraz koty ....czubek choinki trzeba przywiązać za pomocą żyłki np;do karnisza :-)
Jejku, Soniu, jak mi miło <oops>Sonia pisze: Atomeria chciałam Ci napisać, że bardzo się cieszę, że w tegorocznym kalendarzu zagości Kitka.
To był mój pierwszy głos całkowicie pewny, który wiedziałam od razu od pierwszego wejrzenia, że tą fotkę chciałabym mieć w kalendarzu.
Dla mnie ze wszystkich tegorocznych fotek w konkursie na kalendarz Twoja koteczka podoba mi się najbardziej. Przepiękne zdjęcie i kadr i kolorki i w ogóle Kitunia i jej cudnie uchwycone oczka. Gratuluję![]()
![]()
Zuza, no bo wiesz, Kitunia teraz jak holyłódzka gwiazda <lol> wielkie ciemne okulary na nosie i chusta na głowie.kotku pisze: O Kituni piszesz, że gwiazdorzy, ale na fotki się nie wcisnęła<lol> A jak jej nie ma to mnie zawsze czegoś bral
![]()
I pewnie to jest odpowiedź <lol>Barlog pisze: A Eliot to kawał już kota jest <shock>
No coś Ty! Żaden OT, to temat bardzo a propos i żywotnie mnie interesujący <mrgreen>asiak pisze: Odnośnie choinki.... w zeszłym roku choinka wylądowała na balkonie już pierwszego dnia <lol>
Tak bardzo podobała się Kacperkowi <lol>
W tym roku planowałam kupić małą żywa choinkę, ale doszłam do wniosku, że to pierwsze Święta mojej wnusi i dla niej ubieram dużą choinkę <serce>
A z Kacperkiem może sobie jakoś poradzimy, też planujemy przywiązać choinkę <lol>
Przepraszam za <offtopic>