*Kostek*Sonia*Rominka*
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
Re: *Kostek*Sonia*Rominka*
Ruda w misce <rotfl>
- yamaha
- Genius Loci
Czy aby, od kiedy przyjechaly siostry, kotek je wystarczajaco ? <lol> <lol> <lol>
- norka
- Agilisowy Rezydent
and the winner is.......Sonia w misce <lol> <lol> <lol> <lol>
wszyscy cudowni <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> ale tym razem Sonia wymiata <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>
wszyscy cudowni <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> ale tym razem Sonia wymiata <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Super foteczki wszystkich miśków
Ale tak jak wszystkim, mnie najbardziej się podoba Sonia w misce i Kostek pilnujący żarełka <lol>
Ale tak jak wszystkim, mnie najbardziej się podoba Sonia w misce i Kostek pilnujący żarełka <lol>
- dagusia
Piękne wnętrze <serce> piękne zdjęcia <serce> piękne koty <serce>elsa pisze:
![]()
Ale Sonia w misce powaliła system i mnie na kolana
Przewijam sobie te zdjecia raz jeszcze- wdać tu takie ciepło i rodzinną, świąteczną atmosfere <zakochana> Choineczka, mimo, że malutka to jest CUDNA!! <zakochana>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Ja poproszę o spakowanie tego bigosiku w słoiczku i wysłanie biegusiem, priorytetem <mrgreen>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Jak zwykle piękne zdjęcia z cudownymi modelami <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Jak u Was pięknie! I choinka, i koty, i wszystko 
Sonia tym razem zgarnęła całą pulę, za to zdjęcie w misce
Obłędna jest 
Romcia wyraźnie skupiła się na jedzeniu, o Kostku nie wspomnę, ten to widać czuje że kolacja jest zagrożona
Śliczności <zakochana>
Sonia tym razem zgarnęła całą pulę, za to zdjęcie w misce
Romcia wyraźnie skupiła się na jedzeniu, o Kostku nie wspomnę, ten to widać czuje że kolacja jest zagrożona
Śliczności <zakochana>
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Uwielbiam Twoje zdjęcia, koty, wnętrza, uczta dla oczu <roll> <roll> <roll> <roll> <roll>
I ilekroć patrzę na to zdjęcie sałatkowe to wsciekam się, że tak zostalam oszukana i tą samą miskę sprzedali mi bez wkładu <diabeł>
<serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
I ilekroć patrzę na to zdjęcie sałatkowe to wsciekam się, że tak zostalam oszukana i tą samą miskę sprzedali mi bez wkładu <diabeł>
<serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Tyle pięknych zdjęć, ale to jedno, jedyne przebija wszystkie - Sonia w misce <mrgreen> <lol>
<serce>