Karmelek - nasze maleństwo
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Re: Karmelek - nasze maleństwo
no w domu to poranna kawa już na forum
ale ja w gosciach jestem :-) i zamaist sie poudzielac przy sniadaniu, porozmawiac to siedzę z wami
ale ja w gosciach jestem :-) i zamaist sie poudzielac przy sniadaniu, porozmawiac to siedzę z wami
- Becia
- Agilisowy Rezydent
A, to jak w gościach, to ja myślę, że jesteś poważnie uzależniona od tego miejsca <rotfl> Jak ja <gwiżdże>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Mam tak samo :-)
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
<mrgreen>
ja dzisiaj bardzo tęsknię za Karmelkiem.
Mogłabym jutro pojechać go odwiedzić do rodziców ale chyba nie będę mu mieszać w główce.
Oby tylko kupki wzorcowe były.
Karmelek wczoraj nie chował się po katach, ale mniej jadł i bawić się nie chciał
obserwował sobie życie rodzinne.
zaraz do niego zadzwonie ale niech jeszcze rodzice pośpią
ja dzisiaj bardzo tęsknię za Karmelkiem.
Mogłabym jutro pojechać go odwiedzić do rodziców ale chyba nie będę mu mieszać w główce.
Oby tylko kupki wzorcowe były.
Karmelek wczoraj nie chował się po katach, ale mniej jadł i bawić się nie chciał
zaraz do niego zadzwonie ale niech jeszcze rodzice pośpią
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Karmelek na wakacjach troszeczkę rozrabia <lol>
budzi babcie w środku nocy wymagając zabawy, łażac po wysokich meblach, za kanapą i .... w nocy budzi, zeby iść z nim do miseczki i czekać az pochrupie <oops>
<lol> no ale jak to u babci uchodzi mu to na sucho <lol>
A w domu pusto okrutnie - nawet mąż narzeka że koteczka nie ma
budzi babcie w środku nocy wymagając zabawy, łażac po wysokich meblach, za kanapą i .... w nocy budzi, zeby iść z nim do miseczki i czekać az pochrupie <oops>
<lol> no ale jak to u babci uchodzi mu to na sucho <lol>
A w domu pusto okrutnie - nawet mąż narzeka że koteczka nie ma
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Bo te nasze koto-stfory to chyba myślą, że jak wyjeżdżają z domu to trzeba łobuzować ile się da i nocne harce urządzać <lol> U mnie to zawsze tak jest. W domu to się ich ruszyć nie da niczym, lenie patentowane, a jak tylko pojedziemy z nimi na urlop, to im się takich gonitw nocnych zachciewa, że pół nocy nieprzespane mamy zawsze, tak buszują i się tłuką <lol>
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
<rotfl> <rotfl>Sonia pisze:Bo te nasze koto-stfory to chyba myślą, że jak wyjeżdżają z domu to trzeba łobuzować ile się da i nocne harce urządzać <lol> U mnie to zawsze tak jest. W domu to się ich ruszyć nie da niczym, lenie patentowane, a jak tylko pojedziemy z nimi na urlop, to im się takich gonitw nocnych zachciewa, że pół nocy nieprzespane mamy zawsze, tak buszują i się tłuką <lol>
Oj pamiętam jak chyba ze 2 lata temu Marzenka wróciła z urlopu ( z tego długo wyczekiwanego) i jak opisywała nocne polki galopki i qupale swoich miśków to ja ryczałam ze śmiechu przy laptopie <lol>
No to babcia ma namiastkę tego co mój kochany biały łaput wyprawia w nocy , ale im jest starsza tym jest lepiej juz mam pobudke ok 5-tej ale na miziajstwo o 2-3 w nocy jeszcze potrafi przyjść i tak mruczy ,ze wszystkich budzi <lol> no i łażenie w nocy po meblach
- Miss_Monroe
- Moderator
Wydaje mi się, że nowe miejsca dodają dodatkowej energii do szaleństw i druga sprawa, że w gościach "na więcej się pozwala" <lol> . Karmelek wyszaleje się za wszystkie czasy i później się będzie domagał weekendowych wypadów <ok> . Muszę przyznać, że jak na początku kwietnia zostawiłam Bentleya na czas wyjazdu u mamy to okazało się, że tego samego dnia opanował całe mieszkanie,nie było miejsca, gdzie się nie wcisnął i szalał jak nigdy <lol> .
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Też mi się wydaje, że u siebie, to futra są już tak znudzone, że im się nic nie chce, a jak są gdzieś indziej, to potem szaleństwo na całego <lol>
- margita
- Agilisowy Rezydent
a może teraz to na wiosnę? <lol>
bo moje wariatuńcie też nad ranem galopady urządzają ... <mrgreen>
bo moje wariatuńcie też nad ranem galopady urządzają ... <mrgreen>