Mossy z TYCAT PL, w domu zwana Luną - liliowa brytyjka :))

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
asiunia0312

Post autor: asiunia0312 »

Dopiero teraz zobaczyłam cudne szelki w serduszka <mrgreen> <zakochana>
Ania_83 pisze:
asiunia0312 pisze: Mam pytanie, ile Lunia już waży ?
Ostatnio jak sprawdzałałam to ważyła 3800 :P
To dużooo nasza Misia waży 3200, ale mam nadzieję, że po sterylce nadrobi <roll>
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

A mi się ona właśnie wydaje jakaś chuda jak na brytka. Ma już 8 miesiący (6 czerwca), lekka może nie jest - czuć najbardziej po ciężarze transportera.. <roll> ale tak to same kości :->
Awatar użytkownika
asiunia0312

Post autor: asiunia0312 »

W sumie to nasze kicie jeszcze rosną :kotek: , ja ostatnio zauważyłam, że Misia nie przybiera na wadze tylko się wydłuża. Mają chyba jeszcze czas na przybranie brysiowego ciałka. W końcu dojrzewają po 3 latkach <mrgreen>
Awatar użytkownika
kosanna

Post autor: kosanna »

To baaaardzzzzzooo dużo! Meg w sierpniu skończy 2 lata, a waży zaledwie 3400! To co ja mam powiedzieć? <?> Chyba, że mam kociego karzełka (z wielkim sercem oczywiście). ;-)) Głaski dla wyrośniętej panny! :kotek: :-D
Awatar użytkownika
Ania_83

Dziewczyny z tego wszystkiego to już zgłupiałam całkiem. Może Lunia waży 2900 a nie 3900? :mimbla:
Teraz nie mam jej jak zważyć, ale muszę to zrobić chyba jeszcze raz :-P
tak czy siak gruba nie jest, normalna chyba, a wręcz długa ale chuda :-P

Teraz ma obsesje na punkcie wszystkich muszek i nie ma już czasu na nic innego. Nawet już pańci nie kocha bo tylko albo biega za czyms, albo "szoruje" mi okna, albo siedzi i patrzy,patrzy i patrzy.. <lol>
:kwiatek:
Awatar użytkownika
zuzuzanta

Post autor: zuzuzanta »

Coś nam tu Aniu podejrzanie milczysz :hammer: , nie wolno tak. Bardzo proszę szybciutko coś o Lunce napisać, bo my już się przyzwyczaiłyśmy do tego, że na bieżąco wiemy co u niej. No chyba, że tak zasmakowałyście w spacerach po trawie, że już czasu na pisanie nie masz ;-))
kotku

Post autor: kotku »

... a ja myślałam, że tylko ja taka niezguła zaniedbałam forum. A gdzie zdjęcia Lunki ja się pytam? Goni muszki? To świetnie - dowód proszę <mrgreen> :kotek: Stęsknionam!
Awatar użytkownika
Ania_83

Dziękuję dziewczynki za pamięć :hug:

U nas wszystko ok, tyle że ostatnio brak czasu.

Lunia jak była przytulalska to teraz coś średnio :-( Tzn, cały czas jest blisko ale nie lubi się już przytulać. Może dlatego że jest ciepło.. tak się pocieszam :brzydal:

Za muchami lata jak szalona, generalnie to teraz nie ma na nic innego czasu tylko szuka much nawet jak ich nie ma <shock> W sumie od momentu much opusciła mnie i moje kolanka na rzecz drapaka. :(

Zdjęcia postaram się jakieś wkleić jak znajdę <mrgreen>

:roza:
kotku

Post autor: kotku »

... nie kupuję tej kolejnej wymówki. Ot co. Czekam na zdjęcia i będę upierdliwa <diabeł>
Gdzieś wyczytałam w którymś z wątków, że koty gdy mają około roku to tak się często robią nieprzytulajskie.. ale potem im przechodzi. To samo obserwuję u Tosiulca, także może to tylko chwilowy etap :-)
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

Ania_83 pisze:Dziękuję dziewczynki za pamięć :hug:

U nas wszystko ok, tyle że ostatnio brak czasu.

Lunia jak była przytulalska to teraz coś średnio :-( Tzn, cały czas jest blisko ale nie lubi się już przytulać. Może dlatego że jest ciepło.. tak się pocieszam :brzydal:

Za muchami lata jak szalona, generalnie to teraz nie ma na nic innego czasu tylko szuka much nawet jak ich nie ma <shock> W sumie od momentu much opusciła mnie i moje kolanka na rzecz drapaka. :(

Zdjęcia postaram się jakieś wkleić jak znajdę <mrgreen>

:roza:
nie szukaj zdjęć, tylko rób nowe <gwiżdże> !
Zablokowany