Tak, u nas dokładnie tak samo. Już nie wiem, co wymyślać.MoniQ pisze:Czy Wasze koty w sezonie balkonowym są tak samo mało zainteresowane zabawkami jak moje?
Machnie jeden z drugim dwa razy łapą za sznurkiem i leci dalej....
Wszystko o zabawkach dla kotów!
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Re: Wszystko o zabawkach dla kotów!
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
Bo chyba najlepszą zabawką w sezonie letnim, która w 100% zmobilizuje kicia do biegania jest..................................MUCHA <lol> <lol> <lol> <lol> <lol>
- joakar
Albo duża ćma. Gilbert wczoraj o 3 w nocy zaczął walić w kuwetę łapą, aż cały dom poderwało na nogi. Okazało się, że siedziała na niej ćma. W końcu kuweta pierdyknęła na bok, ćma odleciała, a kot zaczął głośno miauczeć.
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
tudzież ćmaKamila pisze:Bo chyba najlepszą zabawką w sezonie letnim, która w 100% zmobilizuje kicia do biegania jest..................................MUCHA <lol> <lol> <lol> <lol> <lol>
Wczoraj pierwszy raz widziałam Mordimusia stojącego na dwóch łapkach i machającego pozostałymi dwoma w powietrzu, bo chciał się dobrać do ćmy siedzącej na lampie. Wydawał przy tym jakieś tenorowe miauki
Ale mam wyrzuty sumienia, bo skoro koty zajęte na balkonie to ja ich też nie cisnę z tą zabawą jakoś mocno..... <gwiżdże>
Tzw. taki koci odpowiednik hands-free parenting
- Miss_Monroe
- Moderator
Ćmy są najlepsze! Moja mama wczoraj brała Bentusia na ręce i podstawiała pod sufit żeby mógł ćmę złapać, bo doskoczyć nie dawał rady. Miał niesamowitą radochę, a później siedział, wpatrywał się w mamę i miauczał o jeszcze <lol>
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
o tak, ćmy, żuczki
U mnie Liluszek się nimi cieszy dopóki ja ich nie zauważę, bo wtedy wpadam w panikę (brzydzę się okrutnie) i latam za nimi z gazetą - wtedy Liluch zwiewa <lol> <lol> <lol> W ogóle zauważyłam, ze zawsze jak coś moja kota złapie to przynosi i wypluwa przede mną <lol> <lol> Tak się ze mną dzieli <lol> <lol> <lol>
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Mój Tż też podsadza koty podczas polowania <lol>
Ćmy są najlepsze. Kilka już w paszczach przepadło.
A po powrocie z wakacji znalazłam na balkonie jednego pająka i jedna muchę, które nie przejawiały oznak życia.
Ćmy są najlepsze. Kilka już w paszczach przepadło.
A po powrocie z wakacji znalazłam na balkonie jednego pająka i jedna muchę, które nie przejawiały oznak życia.
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Ciekawe, co im się stało? <lol> <lol> <lol>Audrey pisze: A po powrocie z wakacji znalazłam na balkonie jednego pająka i jedna muchę, które nie przejawiały oznak życia.
- yamaha
- Genius Loci
Padly z wycienczenia, przeciez upal <roll>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Moje łobuzy odkąd wychodzą na dwór, to wcale się niczym nie chcą bawić w domu.
Tobinek lata, jak szalony za motylkami i łapie koniki polne, które (jak nie zdążę) udaje mu się pożreć
Mam nadzieję, że koniki nie są szkodliwe, co? <hm>
Tobinek lata, jak szalony za motylkami i łapie koniki polne, które (jak nie zdążę) udaje mu się pożreć
Mam nadzieję, że koniki nie są szkodliwe, co? <hm>