Arya i Eddie
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Re: Arya i Eddie
Wszyscy świetnie wygladacie
Olus jak pięknie rośnie, śliczny lokaty, uwielbiam
Edus genialny z tą piłeczka i miną "przecież i tak wstajesz do Olka, wiec co zależy Ci trochę porzucac"
Olus jak pięknie rośnie, śliczny lokaty, uwielbiam
Edus genialny z tą piłeczka i miną "przecież i tak wstajesz do Olka, wiec co zależy Ci trochę porzucac"
- joakar
ale cudna trójeczka
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
Wszystkie koteczki i te futrzaste i różowe CUDOWNE Super fota profilowa
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Stooo laaaat!
Zdrowia i szczęścia!
Zdrowia i szczęścia!
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Wszystkiego najlepszego
i wracaj do nas , fb to tak na chwilę i informacyjnie ale tu jest fajniej
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Zdrówka! I spełnienia marzeń!
- nmin
- Agilisowy Rezydent
Trochę mnie tu nie było Weszłam dziś przejrzeć wątek o suchych karmach i pomyślałam, że się odezwę. Wiele się działo. Arya i Eddie mają już pięć lat, rocznikowo sześć. Odpukać, nie chorują. Eddie trochę przytył po zmianie karmy na Purizon, ale właśnie zamówiłam na próbę Orijen i jeśli będzie im pasował, to na nim zostaniemy z nadzieją, że przystopuje z wagą. Arya jak to Arya. Królewna, trochę skryta, dzieci unika, Edziowi czasem strzeli wychowawczego, ale ogólnie żyją w zgodzie
Właśnie, dzieci. Oprócz Olka, który skończył trzy lata, jest też Hania, 17 miesięcy. Więc ręce pełne roboty
Wielka zmiana - wróciliśmy w tym roku z UK. Miałam dość Dla kotków była to przygoda życia. W lutym pojechały Linorą do mojej siostry w Polsce i mieszkały tam przez dwa miesiące, żeby w spokojnych warunkach u spokojnych ludzi przeczekać całe zamieszanie (a było zamieszania sporo, długa historia). Teraz jesteśmy już wszyscy razem, a koty zaaklimatyzowały się jakby nic się nie stało, nie były nawet obrażone
Nie wiem, czy uda mi się załączyć zdjęcia, bo dawno mnie nie było, a czytałam w instrukcji wklejania zdjęć, że dostęp mają tylko stali forumowicze, czego nie można powiedzieć o mnie
Właśnie, dzieci. Oprócz Olka, który skończył trzy lata, jest też Hania, 17 miesięcy. Więc ręce pełne roboty
Wielka zmiana - wróciliśmy w tym roku z UK. Miałam dość Dla kotków była to przygoda życia. W lutym pojechały Linorą do mojej siostry w Polsce i mieszkały tam przez dwa miesiące, żeby w spokojnych warunkach u spokojnych ludzi przeczekać całe zamieszanie (a było zamieszania sporo, długa historia). Teraz jesteśmy już wszyscy razem, a koty zaaklimatyzowały się jakby nic się nie stało, nie były nawet obrażone
Nie wiem, czy uda mi się załączyć zdjęcia, bo dawno mnie nie było, a czytałam w instrukcji wklejania zdjęć, że dostęp mają tylko stali forumowicze, czego nie można powiedzieć o mnie
- ozon
- Agilisowy Rezydent
Dobrze, że znowu jesteście na forum.
Nikt Was nie przywitał, bo niespodziewanie umarła Eris i wszystkim nam jest niewyobrażalnie smutno...
Nikt Was nie przywitał, bo niespodziewanie umarła Eris i wszystkim nam jest niewyobrażalnie smutno...
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Fajnie że wróciliście, i na forum i na ojczyzny łono
Futerka wyglądają w dalszym ciągu cudnie
Ale jak popatrzyłam na Aryę to mi się przypomniała Lumisia, której też wieki całe nie widzieliśmy....
Futerka wyglądają w dalszym ciągu cudnie
Ale jak popatrzyłam na Aryę to mi się przypomniała Lumisia, której też wieki całe nie widzieliśmy....
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Witajcie po przerwie
Fajne dzieciaki masz - kocie i Haneczka taka słodka
Fajne dzieciaki masz - kocie i Haneczka taka słodka