Byczki dwa Tami & Tobi i na zawsze z nami Brysia*

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

AgnieszkaP pisze:A tak na marginesie, koty nie przeszkadzają ci w haftowaniu?
Zazwyczaj mi nie przeszkadzają, o ile czasem nie chcą zobaczyć z bliska co to ciekawego się robi. Brysia często jak szyję to przychodzi i siada mi centralnie na wzorze położonym na stole i przygląda się, jak szyję <lol> Po jakimś chwili nudzi im się już i idą sobie spać, a ja mam spokój.
A w tym sklepie co wkleiłam linka to naprawdę można oczopląsu dostać zanim się coś wybierze :mimbla:

Agnieszko7714, jak tylko w domu pogrzebię i się zdecyduję jakie wybrać zdjęcia, to wyślę do Ciebie dwie fotki, żebyś mi przerobiła :kiss:
No i mam nadzieję zobaczyć kiedyś Twoje kotki wyszyte :-)
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

Marzenko, wyślij więcej zdjęć, bo z tym haftem to różnie bywa. Nawet najpiękniejsze zdjęcie nie zawsze ładnie wyjdzie. Przerobię Ci ich kilka i wtedy wybierzesz co Ci podpasuje.

A moje obrazki... hm codziennie biorę do ręki i odkładam. Za ciemna, a jak przyjdzie sobota, to tyle innych spraw na głowie, że zawsze zapominam się zrelaksować. Ale jak zacznę, to się pochwalę. A może wkleję swoje koniki :-/
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Ja mam ten sam dylemat niestety. Jak jest jasno, to zawsze jest coś do roboty innego, a przy świetle żarówkowym i to na dodatek tym okropnym energooszczędnym normalnie zlewają mi się niektóre kolory, bo różnią się między sobą tak minimalnie, że w tym świetle zupełnie tego nie widać.

A fotki posłałam - cztery <mrgreen>
wlapka

Post autor: wlapka »

<serce> <serce>
Awatar użytkownika
Renia

Post autor: Renia »

A w Siemianowicach wielkie święto dzisiaj, bo wygrał śląski ZIOM <lol>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Renia pisze:A w Siemianowicach wielkie święto dzisiaj, bo wygrał śląski ZIOM <lol>
Hehehe, nie dość, że śląski to na dodatek rodowity Kozak, czyli prawie z Bielska-Białej <mrgreen>
Awatar użytkownika
Joanna P.

Post autor: Joanna P. »

Ja też się cieszę ze zwycięstwa ziomala <mrgreen> Soniu, świetne jest to zdjęcie Tamiego :-)
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Joanna P. pisze:Ja też się cieszę ze zwycięstwa ziomala <mrgreen> Soniu, świetne jest to zdjęcie Tamiego :-)
Dziękuję bardzo <pokłon>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Te dwie fotki już są raczej znane :-) ale ponieważ najbardziej mi się podobają chyba ze wszystkich jakie dotychczas zrobiłam, więc wstawię je także tutaj. Miałam już nawet pokusę, żeby sobie z nich zrobić takie duże obrazki na płótnie na ścianę, ale na razie brak funduszy.

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
maga
Hodowca
Hodowla: KRABRIKA*Pl
Kontakt:

Post autor: maga »

:)
ODPOWIEDZ